Lediga uppdrag i Malmö och Uppsala

TatjanaNyheter

Axel Phil, ordförande för lokalkretsen i Malmö-Lund, håller en cyklande workshop med ansvariga politiker och tjänstepersoner och ger konkreta tips på hur cykelvägar kan bli säkrare och genare.

Cykelfrämjandet har två lediga uppdrag i Malmö där vi söker en projektledare till våra cykelkurser och ny en ordförande för lokalkretsen Malmö-Lund. Vi söker även styrelseledamöter till vår krets i Uppsala.

Cykelfrämjandet är en idéburen ideell organisation som tror på cykelns positiva egenskaper som en verklig samhällsförändrare och möjlighet att bidra till en hållbar framtid.  Vi har drygt 6 000 medlemmar som är organiserade i cirka 20 lokala kretsar runt om i Sverige. Vi ordnar aktiviteter och driver olika projekt med fokus på cykling. Målet med vårt politiska påverkansarbete är att skapa ett bättre Cykelsverige. I dagsläget är vi drygt 10 personer som jobbar på Cykelfrämjandets kansli och vi sitter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. 

Vill du bli en del av vårt team? 

• Extrajobb & sommarjobb för student: Projektledare för cykelkurser i Malmö
• Lokalkretsen i Malmö-Lund söker ny ordförande
• Lokalkretsen i Uppsala söker styrelseledamöter

Varmt välkommen in med din ansökan så fort så möjligt!

Dela!