Digital Cykelträff

Under Cykelfrämjandets webbinarier, eller digitala cykelträffar som vi kallar dem, tar vi upp olika ämnen som intresserar våra medlemmar, medarbetare och förtroendevalda. Här hittar du kommande digitala cykelträffar och andra webbinarier och workshops om cykling som är öppna för våra medlemmar. Har du missat eller vill du se om en tidigare digital cykelträff? Längre ner på sidan hittar du inspelade digitala cykelträffar.

Image


digital cykelträff: så får du dina lokala politiker att bli cykelvänligareHar du missat eller vill du se om en tidigare digital cykelträff?
Här hittar du Cykelfrämjandets digitala cykelträffar och andra seminarier.


Digital cykelträff

I början av 2021 tog Göte­borgskretsen initiativ till en ny typ av medlemsakti­vitet – en Digital Cykelträff. De hade bjudit in Cykelfrämjandets tidigare ordförande Lars Strömgren för att prata cykling via Zoom en vardagskväll i februari. Konceptet blev väldigt uppskattat och kansliet har därför fortsatt att ordna digitala cykelträffar för våra medlemmar runt om i landet. Maila till redaktion@cykelframjandet.se och berätta vilket ämne du önskar att vi tar upp på av våra träffar.