Malmö-Lund

Välkommen till Cykelfrämjandet
Malmö-Lund

Vi arbetar med att påverka beslutsfattare att skapa en cykelvänligare miljö i Sverige – vi är övertygade om att det är bra för miljön, folkhälsan och livliga stadsmiljöer! Vi arbetar ideellt för alla typer av cyklister; från snabba tävlingscyklister till barn som precis fått på de första stödhjulen.

Våra verksamheter

Vi påverkar beslutsfattare för en cykelvänligare miljö i Malmö och Lund. Det kan exempelvis handla om att arbeta för fler och bättre cykelvägar, säkrare cykelparkeringar, se till att snöröjning fungerar, eller skapa blandade och täta stadsmiljöer med kortare avstånd eftersom det gör att fler väljer cykeln som transportmedel.

Under sommarhalvåret har vi cykelutflykter med start från Stadsbiblioteket. Turerna finns här webben (nedan) samt i programbladet som skickas ut i början på året.

Som medlem stödjer du oss i vårt arbete och får dessutom flera förmåner, bl.a. en bra olycksfallsförsäkring och tidningen Cykling. Vi behöver ena våra röster och ha en stark ekonomi för att kunna fortsätta förändra.

Cykelkurser

I Cykelfrämjandet Malmö-Lund bedriver vi en uppskattad cykelutbildning för vuxna på Nydala. Förfrågningar och anmälan görs till:
Isabella Thöger, isabella.thoger@cykelframjandet.se

Vill du bli instruktör och lära andra att cykla?

Hösten 2019 fortsätter Cykelfrämjandet i samarbete med Malmö stad och MKB att ordna cykelkurser för personer som vill lära sig cykla – nu söker vi dig som vill hjälpa till som cykelinstruktör på våra cykelkurser!

Följ vårt arbete för en cykelvänligare miljö på Facebook.

Aktuellt

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.
Alla nyheter

Kalender

tisdag 1 oktober
18:30 - 20:30 Cykelseminarium
lördag 16 november
Inget evenemang hittades!

Styrelse

Image

Ordförande
David Edman
E-post

Image

Sekreterare
Stig Svensson
E-post

Image

Kassör
Harald Andersson
E-post

Image

Medlems- och webbansvarig
Janne Andersson
E-post

Image

Ledamot
Andreas Woxmark
E-post

Image

Suppleant
Bodil Sonesson
E-post

Image

Suppleant
Isabella Thöger
E-post

Image

Suppleant
Erik Stenlund-Gens
E-post

Image

Suppleant
Leif Mohlin
E-post