Malmö-Lund

Välkommen till Cykelfrämjandet
Malmö-Lund

Vi arbetar med att påverka beslutsfattare att skapa en cykelvänligare miljö i Sverige – vi är övertygade om att det är bra för miljön, folkhälsan och livliga stadsmiljöer! Vi arbetar ideellt för alla typer av cyklister; från snabba tävlingscyklister till barn som precis fått på de första stödhjulen.

Våra verksamheter

Vi påverkar beslutsfattare för en cykelvänligare miljö i Malmö och Lund. Det kan exempelvis handla om att arbeta för fler och bättre cykelvägar, säkrare cykelparkeringar, se till att snöröjning fungerar, eller skapa blandade och täta stadsmiljöer med kortare avstånd eftersom det gör att fler väljer cykeln som transportmedel.
Under sommarhalvåret har vi cykelutflykter med start från Stadsbiblioteket. Turerna finns på vår hemsida samt i programbladet som skickas ut i början på året.
I Cykelfrämjandet Malmö-Lund bedriver vi en uppskattad cykelutbildning för vuxna på Nydala. Förfrågningar och anmälan görs till Isabella Thöger.
Som medlem stödjer du oss i vårt arbete och får dessutom flera förmåner, bl.a. en bra olycksfallsförsäkring och tidningen Cykling. Vi behöver ena våra röster och ha en stark ekonomi för att kunna fortsätta förändra.

Välkommen – och tack för att du cyklar!

Följ vårt arbete för en cykelvänligare miljö på Facebook.

Aktuellt

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.
Alla nyheter

Kalender

tisdag 6 augusti
torsdag 22 augusti
10:00 - 14:00 Elcykeltur – Malmö
lördag 31 augusti
09:00 - 18:00 Skateholm
söndag 1 september
09:00 - 18:00 Skateholm
tisdag 3 september
Inget evenemang hittades!
Visa fler

Styrelse

Image

Ordförande
David Edman
E-post

Image

Sekreterare
Stig Svensson
E-post

Image

Kassör
Harald Andersson
E-post

Image

Medlems- och webbansvarig
Janne Andersson
E-post

Image

Ledamot
Andreas Woxmark
E-post

Image

Suppleant
Bodil Sonesson
E-post

Image

Suppleant
Isabella Thöger
E-post

Image

Suppleant
Erik Stenlund-Gens
E-post

Image

Suppleant
Leif Mohlin
E-post