Företagssamarbeten

Vi gör Sverige till verklig cykelnation – tillsammans.

Cykelfrämjandets vision är att fler ska cykla mer året om. Cyklingen ökar kraftigt. Det är bra eftersom cykeln är viktig både i omställningen till ett hållbart samhälle och för bättre folkhälsa. Men det finns mycket kvar att göra. I arbetet för ett cykelvänligare Sverige har ni som företag en mycket viktig roll att spela. Samarbeten med företag och aktörer som delar vår vision om en mer aktiv och hållbar livsstil ger oss både kraft och röst att förändra. Bli en del av cykelgemenskapen och driv utvecklingen framåt!

Image

Så kan ditt företag bidra till ett cykelvänligare Sverige:Image

Vi samarbetar med föreningar och företag i syfte att sprida kunskap om cyklingens fördelar.

Image

Nu kan ditt företag göra skillnad. Ge en företagsgåva och hjälp oss att göra Sverige cykelvänligt.
Image

Cykelfrämjandet vill samarbeta med företag som delar våra visioner. Det finns olika nivåer på samarbeten. Välj det som passar ditt företag bäst. 

Stötta Cykelfrämjandet genom julgåva från ditt företag!


Tack för ert stöd!Våra företagssamarbetenImage

Thule

"För oss på Thule är cykling en självklar del av ett aktivt liv. Vi stöttar Cykelfrämjandet för att fler ska få chansen att uppleva friheten i att cykla!"

Image

HÖVDING

"Hövding vill att fler ska välja cykeln som transportmedel och att fler ska cykla säkert. Båda sakerna går hand i hand med Cykelfrämjandets vision som vi stöttar. Vi vill hjälpa till att öka medvetenheten kring vad insatser som främjar cyklism kan bidra med för samhället som helhet."

Image

Atrium Ljungberg

"Cykelfrämjandet och Atrium Ljungberg delar samma intresse i att främja rörelse och aktivitet och inte minst, att möjliggöra hållbara transporter. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete som är ett viktigt steg i arbetet mot vår vision – alla vill leva i vår stad!"

För frågor om företagssamarbeten kontakta Tatjana Boric-Persson