Om oss

vad-vi-gorVad vi gör


Cykelfrämjandet jobbar för en bättre cykelmiljö i Sverige, på många olika sätt. Till exempel genom att driva olika projekt, erbjuda cykelutbildningar eller påverka politiker och trafikplanerare.

kretsarKretsar


Cykelfrämjandet har lokala avdelningar – kretsar – runt om i landet som jobbar bland annat med trafik- och infrastrukturfrågor, kampanjer och aktiviteter, cykelturism och utflykter i sina närområden.

tidningenTidningen Cykling


Vår medlemstidning Cykling kommer ut fyra gånger per år och skriver om den goda cyklingen. Här kan du läsa tidningen digitalt, kontakta chefredaktören och få mer information om du vill annonsera i tidningen.

riksorganisationenRiksorganisationen


Vi har en riksstyrelse och ett kansli som jobbar löpande med att utveckla föreningen, leda projekt och driva cykelfrågor. Lär känna ansiktena bakom föreningen, och hitta deras kontaktuppgifter.

bloggBlogg


Här delar vi med oss av våra intryck, drivkrafter och erfarenheter som uppstår i samband med vårt arbete för cykeln. Vill du gästblogga på vår hemsida? Kontakta webbredaktionen!

historiaHistoria


I 2014 firade Cykelfrämjandet 80 år! Vilket betyder att föreningen har en lång och rik historia. Läs mer om vad som har hänt under åren.

kontaktKontakt


Våra kontaktuppgifter, vägbeskrivning till kansliet samt en kontaktformulär.