Image

Ge bort ett medlemskap - just nu 90 kr!

Cykelfrämjandet jobbar aktivt för ett bättre Cykelsverige där det är tryggt och smidigt att cykla. Var med och sprid cykelgemenskap och välkomna in fler i cykelrörelsen genom att ge bort ett medlemskap i Cykelfrämjandet för bara 90 kronor! Ju fler vi är desto mer kan vi göra.

Cykelfrämjandet fyller 90 år 2024! Det börjar vi fira redan nu med kalaspris på medlemskap. Fram till 31 december 2023 kan du ge bort ett medlemskap i Cykelfrämjandet för endast 90 kr (ord. pris 295 kr). Priset gäller för nya medlemmar.

Efter beställning skickas ett fint gåvobevis till din e-postadress. Tips! Mejla eller skriv ut gåvobeviset och ge till mottagaren, som själv aktiverar sitt medlemskap. 

 

Din gåva behöver omvandlas till ett medlemskap

För att din gåva ska bli ett medlemskap behöver mottagaren aktivera det. Det görs enkelt av mottagaren genom att skicka ett mejl till [email protected] med hens namn, e-postadress, postadress, personnummer och mobilnummer. Instruktioner finns också på gåvobeviset.

Vad ett medlemskap kostar

90 kr - JUST NU! Gäller nya medlemmar till och med 31 december 2023. Medlemskapet behöver aktiveras senast 28 februari 2024.

Ordinarie priser

100 kr Ungdomsmedlemskap (till och med året du fyller 26 år)

295 kr Ordinarie medlemskap

395 kr Familjemedlemskap (för personer som bor i samma hushåll)

100 kr Uppgradera ordinarie medlemskap till Familjemedlemskap!
Är du ordinarie medlem och vill ge bort medlemskap till fler som bor i samma hushåll? Logga in på Mina sidor och fyll i uppgifterna där.

OBS! Det är ditt eget namn och mejladress du ska ange i formuläret (kvitto & gåvobevis mejlas till dig). Fyll i summa i formuläret enligt den typ av medlemskap du vill ge bort (julkampanj 90 kr, ungdom, ordinarie, Familjemedlemskap eller lägga till “familjemedlem”).

Medlemsförmåner
Läs om våra medlemsförmåner. 

Frågor/aktivering av medlemskap
[email protected]
072-228 73 00

Vill du ge en vanlig gåva?
Gå till sidan Ge gåva.

Vill du ge en företagsgåva?
Gå till sidan Julgåva eller Ge en företagsgåva för att läsa mer.