Image

Ge bort ett medlemskap!

Cykelfrämjandet jobbar aktivt för ett bättre Cykelsverige där det är tryggt och smidigt för fler att cykla året om. Var med och sprid cykelgemenskap och välkomna in fler i cykelrörelsen genom att ge bort ett medlemskap i Cykelfrämjandet! Ju fler vi är desto mer kan vi göra.

I medlemskapet ingår olycksfallsförsäkring vid cykling, rabatter och medlemstidningen Cykling. Men också möjlighet att delta i aktiviteter och att engagera sig i våra lokala föreningar (lokalkretsar) och ett bidrag till vårat arbete för ett säkrare och bättre Cykelsverige.

Efter beställning skickas ett fint gåvobevis till din e-postadress. Tips! Mejla eller skriv ut gåvobeviset och ge till mottagaren, som själv aktiverar sitt medlemskap. 

 

Din gåva behöver omvandlas till ett medlemskap

För att din gåva ska bli ett medlemskap behöver mottagaren själv aktivera det. Det görs enkelt av mottagaren genom att skicka ett mejl till medlem@cykelframjandet.se med hens namn, e-postadress, postadress, personnummer och mobilnummer. Instruktioner finns också på gåvobeviset.

 

priser MEDLEMSKAP

100 kr Ungdomsmedlemskap (till och med året du fyller 26 år)

295 kr Ordinarie medlemskap

395 kr Familjemedlemskap (för personer som bor i samma hushåll)

100 kr Uppgradera ordinarie medlemskap till Familjemedlemskap!
Är du ordinarie medlem och vill ge bort medlemskap till fler som bor i samma hushåll? Logga in på Mina sidor och fyll i uppgifterna där.

OBS! Det är ditt eget namn och mejladress du ska ange i formuläret nedan (kvitto & gåvobevis mejlas till dig). Fyll i summa i formuläret enligt den typ av medlemskap du vill ge bort (ungdom, ordinarie, Familjemedlemskap eller lägga till “familjemedlem”).

Medlemsförmåner
Läs om våra medlemsförmåner. 

Frågor/aktivering av medlemskap
medlem@cykelframjandet.se
072-228 73 00

Vill du ge en vanlig gåva?
Gå till sidan Ge gåva.

Vill du ge en företagsgåva?
Gå till sidan Julgåva eller Ge en företagsgåva för att läsa mer.