Medlemserbjudanden

Som medlem i Cykelfrämjandet får du erbjudanden som gör det lättare, roligare och lite billigare att cykla mer. Dessutom ingår olycksfallsförsäkring, medlemstidningen Cykling och massor av aktiviteter. Utöver det verkar vi för ett bättre Cykelsverige. Läs mer och bli medlem!

För att få kampanjkod till aktuella erbjudanden logga in på Mina sidor eller maila till [email protected].  


Image

25% rabatt på houdinis sortiment

Upptäck Houdinis kvalitetskläder. Som medlem i Cykelfrämjandet får du 25% rabatt på hela deras sortimentet. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter. Läs mer och handla här.

Image

20% på stöldmärkning med försäkring

Smartsand erbjuder Cykelfrämjandets medlemmar en unik rabatt på 20% på den röda stöldskyddsförpackningen Smart DNA / ISR som eliminerar självrisk och åldersavdrag. Medlemspris 556 kr inklusive frakt (ord. pris 695 kr). Läs mer här och beställ din ISR- stöldmärkning inklusive försäkring.

Image

15% på väskor och regnskydd

Som medlem i Cykelfrämjandet får du 15% på alla produkter i kategorin Väskor och regnskydd hos Sweden by Bike. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2023 och kan inte kan kombineras med redan nedsatta varor. Läs mer och handla här.

Image

rabatt på cykelpaketresor

Som medlem i Cykelfrämjandet hittar du alltid förmånliga erbjudanden på cykelpaketresor hos Sweden by Bike. Läs mer och boka din resa här.

Image

15% på cykelkartan

Som medlem i Cykelfrämjandet får du 10% på Cykelkartan från Norstedts förlag. Kartserien täcker Götaland, stora delar av Svealand samt området runt Siljan. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2023 och kan inte kan kombineras med redan nedsatta varor. Läs mer och handla här.

Image

10% på BOKEN OM-VÄGEN

Som medlem i Cykelfrämjandet har du 10 procent rabatt på boken Om-vägen – Tvärs över jorden på cykel (ordinarie pris 295 kr). Erbjudandet gäller till och med 31 december 2023. Beställ boken här.

 


Image

Tidningen syre i
3 månader för 299 kronor

Syre är en nyhetstidning med grön och frihetlig
profil. Fokus ligger på frågor som miljö, klimat och
mänskliga rättigheter. Tidningen ges ut digitalt sju dagar i veckan och som pappersmagasin vid 17 tillfällen per år. Som medlem i Cykelfrämjandet får du ett unikt erbjudande på tidningen Syre:
3 månader för 299 kr (ord. pris 594 kr). Mejla till [email protected] för att ta del av erbjudandet. Läs mer om Syre här.


Image

vill du synas här?

Cykelfrämjandet samarbetar med företag som brinner för hållbar och aktiv livsstil. Läs mer om våra företagssamarbeten här!saknar du ett erbjudande?

Brinner ditt företag för cykling? Läs om våra företagssamarbeten här och hur ni som företag kan bidra till ett bättre Cykelsverige samtidigt som ni når cykelentusiaster runt om i landet.

VILL DU SYNAS HÄR?
Cykelfrämjandet samarbetar med företag som liksom vi brinner för hållbar och aktiv livsstil. Kontakta oss så berättar vi mer om våra företagssamarbeten, bland annat om våra unika medlemserbjudanden: [email protected]