Medlemserbjudanden

Som medlem i Cykelfrämjandet får du erbjudanden som gör det lättare, roligare och lite billigare att cykla mer. Dessutom ingår olycksfallsförsäkring, medlemstidningen Cykling och massor av aktiviteter. Utöver det verkar vi för ett bättre Cykelsverige. Läs mer och bli medlem!

För att få kampanjkod till aktuella erbjudanden logga in på Mina sidor eller maila till [email protected].  


Image

20% PÅ hövding

Cykla säkert med frihetskänsla! Möt våren med Hövding – nu med 20% rabatt för dig som är medlem i Cykelfrämjandet. Du sparar 700 kr (ord pris 3499 kr). Erbjudandet gäller till och med 31 december 2022 och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Köp din Hövding här.

Image

25% rabatt på houdinis sortiment

Upptäck Houdinis kvalitetskläder. Som medlem i Cykelfrämjandet får du 25% rabatt på hela deras sortimentet. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2022 och kan inte kombineras med andra rabatter. Läs mer och handla här.

Image

15% PÅ handsydda cykelväskor

L’ateljé tillverkar cykelväskor i liten skala i Östergötland, både till cykelpendlaren och till äventyraren. Välj mellan flera modeller från styrväska till måttanpassad väska för just din cykelram eller cykelkorg – nu med 15% för dig som är medlem i Cykelfrämjandet. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2022. Sök på @latelje.bags i sociala medier eller skriv till [email protected].Image


Image


Image

15% på cykelpaketresor

Som medlem i Cykelfrämjandet hittar du alltid förmånliga erbjudanden på cykelpaketresor hos Sweden by Bike. Läs mer och boka din resa här.

15% på cykelkartor

På Cykelkartan som ges ut av Norstedts förlag. Kartserien täcker Götaland, stora delar av Svealand samt området runt Siljan. Erbjudandet gäller fram till och med 31 december 2022 och gäller ej redan nedsatta varor. Beställ din cykelkarta här.

15% på REGNSKYDD och VÄSKOR

Som medlem hos Cykelfrämjandet får du just nu 15% rabatt på alla produkter i kategorin Väskor och regnskydd hos Sweden by bike. Erbjudandet gäller fram till och med 31 december 2022 och gäller ej redan nedsatta varor. Klicka här för att komma till produkterna.

saknar du ett erbjudande?

Brinner ditt företag för cykling? Läs om våra företagssamarbeten här och hur ni som företag kan bidra till ett bättre Cykelsverige och nå cykelentusiaster i hela landet.

VILL DU SYNAS HÄR?
Cykelfrämjandet samarbetar med företag som liksom vi brinner för hållbar och aktiv livsstil. Kontakta oss så berättar vi mer om våra företagssamarbeten, bland annat om våra unika medlemserbjudanden: [email protected]