Medlemserbjudanden

Som medlem i Cykelfrämjandet får du erbjudanden som gör det lättare, roligare och lite billigare att cykla mer. Dessutom ingår olycksfallsförsäkring, medlemstidningen Cykling och massor av aktiviteter. Utöver det verkar vi för ett bättre Cykelsverige. Läs mer och bli medlem! 

Image

15% RABATT PÅ VÄSKOR OCH REGNSKYDD

På alla produkter i kategorin väskor och regnskydd, som dessa fantastiska regnskydd för skor till exempel. Ange rabattkoden CF21RABATT innan du betalar. Erbjudandet gäller fram till och med sista november och gäller ej redan nedsatta varor. Läs mer och beställ här.

Image

20% på väskor från thule

Thule Paramount och Thule Chasm är slitstarka väskor för olika typer av aktiviteter. Beställ via formuläret för att erhålla rabatten. Erbjudandet gäller t.o.m. 20211030 och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

15% på cykelkartor

På Cykelkartan som ges ut av Norstedts förlag. Kartserien täcker Götaland, stora delar av Svealand samt området runt Siljan. Ange CF2021 när du handlar du köper din karta. Beställ din cykelkarta här.

Image
Image

Cykla på barnvall i sörmland

1 natt 1125 kr / pers (ord. pris 1250 kr).
Cykling ca 45 km med start i Eskilstuna, genom vackra landskap på asfalt. Passar även små barn. Gäller så länge det finns bokningsbara dagar. Läs mer om boka här.
 

Cykelpaket på björkhaga

2 nätter 2995 kr / pers (ord. pris 3390 kr).
Cykling ca 70 km med start i Mullsjö, Västergötland. Gäller så länge det finns bokningsbara dagar. Läs mer om boka här.
 

Image

Vill du synas bland våra erbjudanden?

Kontakta oss så berättar vi mer [email protected].