Medlemserbjudanden

Som medlem i Cykelfrämjandet får du erbjudanden som gör det lättare, roligare och lite billigare att cykla mer. Dessutom ingår olycksfallsförsäkring, medlemstidningen Cykling och massor av aktiviteter. Utöver det verkar vi för ett bättre Cykelsverige. Läs mer och bli medlem!

För att få kampanjkod till aktuella erbjudanden logga in på Mina sidor eller maila till medlem@cykelframjandet.se.  


Image

20% på stöldmärkning som tar bort självrisk och åldersavdrag

Smartsand erbjuder Cykelfrämjandets medlemmar en unik rabatt på 20% på den röda stöldskyddsförpackningen Smart DNA / ISR med försäkring som eliminerar både självrisk och åldersavdrag. Medlemspris 612 kr inklusive frakt (ord. pris 765 kr). Läs mer här och beställ din ISR- stöldmärkning inklusive försäkring.

Image

rabatt på cykelpaketresor
hos sweden by bike

Som medlem i Cykelfrämjandet hittar du alltid förmånliga erbjudanden på cykelpaketresor hos Sweden by Bike. Läs mer och boka din resa här.

Image

15% på cykelkartan

Som medlem i Cykelfrämjandet får du 15% på Cykelkartan från Norstedts förlag. Kartserien täcker Götaland, stora delar av Svealand samt området runt Siljan. Läs mer och handla här.

Image

15% på cykelhyra hos travelshop
bikes & experiences

Citycykel, elcykel, lastcykel, mountainbike eller gravel? Travelshop i Malmö och Helsingborg har hyrcyklar för alla. Medlemmar i Cykelfrämjandet får 15% rabatt på cykelhyra. Vintertips: hyrcykel, färjebiljett & rabatt på inträde till Lousiana. Gäller till och med 31 mars 2024 och kan inte kombine­ras med andra rabatter.
Läs mer och hyr din cykel här.

 

Image

10% hos bienvélo i Malmö

Som medlem i Cykelfrämjandet får du 10% på cyklar och tillbehör hos BienVélo i Malmö - butiken för cykelentusiaster och alla som vill få riktigt bra service! Gäller till och med 31 december 2024 och kan inte kombineras med andra rabatter. Läs mer här.

Image

15% på väskor och regnskydd

Som medlem i Cykelfrämjandet får du 15% på alla produkter i kategorin Väskor och regnskydd hos Sweden by Bike. Läs mer och handla här.

Image

15% på boende i lofsdalen

Upptäck cykeldestinationen Lofsdalen i år! Som medlem i Cykelfrämjandet får du 15% rabatt på utvalt boende från och med vecka 25 till och med vecka 40 under 2024. Erbjudandet gäller till och med 31 september 2024 och kan inte kombineras med andra rabatter. Läs mer och boka ditt boende här.

Image

15% på guidad tur i lofsdalen

Som medlem i Cykelfrämjandet får du 15% på en guidad tur av valfri sort hos Skoterhuset i Lofsdalen. Har du egen cykel får du 10% på guidad tur. Gäller till och med 31 september och kan inte kombineras med andra rabatter. Läs mer och boka din tur här.

Image

10% på cykelhyra i lofsdalen

Nu får du som medlem i Cykelfrämjandet 10% rabatt på cykelhyra hos Karins sportbod i Lofsdalen. Erbjudandet gäller till och med 30 september 2024 och kan inte kombineras med andra rabatter.
Läs mer och hyr din cykel här.

 


Image

Boken "frihet på två hjul" för 179 kr

Historikern Henrik Höjer skriver om cyklismens framväxt från 1810-talet till idag. Som medlem i Cykelfrämjandet kan du köpa boken för endast 179 kr (ord. pris 219 kr). Erbjudandet gäller till och med 31 december 2024 och kan inte kombineras med andra rabatter. Läs mer och beställ boken här. 

 

Image

Tidningen syre i
3 månader för 299 kronor

Syre är en nyhetstidning med grön och frihetlig
profil. Fokus ligger på frågor som miljö, klimat och mänskliga rättigheter. Tidningen ges ut digitalt sju dagar i veckan och som pappersmagasin vid 17 tillfällen per år. Som medlem i Cykelfrämjandet får du ett unikt erbjudande på tidningen Syre: 3 månader för 299 kr (ord. pris 594 kr). Mejla till prenumeration@tidningensyre.se för att ta del av erbjudandet. Läs mer om Syre här.

Image

vill du synas här?

Cykelfrämjandet samarbetar med företag som liksom vi brinner för hållbar och aktiv livsstil. Kontakta oss så berättar vi mer om våra företagssamarbeten, bland annat om våra unika medlemserbjudanden: tatjana.boric.persson@cykelframjandet.se 


saknar du ett erbjudande?

Brinner ditt företag för cykling? Läs om våra företagssamarbeten här och hur ni som företag kan bidra till ett bättre Cykelsverige samtidigt som ni når cykelentusiaster runt om i landet.

VILL DU SYNAS HÄR?
Cykelfrämjandet samarbetar med företag som liksom vi brinner för hållbar och aktiv livsstil. Kontakta oss så berättar vi mer om våra företagssamarbeten, bland annat om våra unika medlemserbjudanden: tatjana.boric.persson@cykelframjandet.se