Cykelturveckan

Ta en hållbar och hälsosam cykelsemester med Cykelfrämjandet 2023. Vår Cykelturvecka bjuder på mängder av natursköna cykelturer, storslagna vyer och spännande smakupplevelser för cykelglada seniorer och andra som vill uppleva sommaren på cykel. På kvällarna erbjuds flera sociala tillställningar och underhållning av olika slag.Image

Foto: Jonas Ingman/vastsverige.com


Det här är Cykelturveckan


STARTAR OM

Showtime!

Sedan 1983 har Cykelturveckan varje sommar samlat hundratals cykelglada seniorer och andra som vill upptäcka Sverige på cykel. Tidigare har evenemanget hållits ibland annat i Kristianstad, Halmstad och Rättvik, men i år är det alltså Ulricehamns tur. År 2007 firade CTV sitt 25-års jubileum, här kan du läsa en digital version av jubileumsmagasinet.

Under veckans fyra cykelturer kommer du att få ta del av såväl natursköna cykelleder och storslagna vyer som lokal kultur och spännande smakupplevelser. Ta med dig vännerna, familjen eller partnern på en härlig cykelsemester eller varför inte åka på egen hand och träffa nya bekantskaper? Du kan välja att vara med hela veckan eller enstaka dagar. Som medlem i Cykelfrämjandet får du rabatterat pris vid anmälan.

Det var Ulricehamn som tillsammans med Cykelfrämjandet stod värd för Cykelturvecka 2022
Planeringen för nästa år pågår för fullt. Platsen för Cykelturveckan 2023 presenteras inom kort!


Image

Foto: Jonas Ingman/vastsverige.comProgram


Mer info kommer snart!PRIS & ANMÄLAN


Mer info kommer snart!MER information


Mer info kommer snart!