Digital cykelträff 8/12: Frihet på cykel

TatjanaNyheter

Cykelfrämjandet tycker att det är en självklarhet att alla – stora som små – ska få chansen att lära sig cykla. I verksamheten ”Frihet på cykel” anordnas cykelkurser för nybörjare runt om i landet. Under den här Digitala cykelpuben kommer våra cykelkursledare att berätta mer om den här fantastiska verksamheten som förändrar liv.

” Att lära sig cykla innebär också att rummet vidgas och världen blir större, såväl bildligt som bokstavligt. Det är förenat med många känslor och upplevelser: det är glädje, lycka och stolthet, det är upplevelser av oberoende och självständighet, det är frihet på cykel.” Forskaren Charlotte Hagström

Anmäl dig till våra Digitala temakväll ”Frihet på cykel” här och bjud med vänner. Alla som vill kan delta, även de som ännu inte är medlemmar i Cykelfrämjandet.

Vi ses på Zoom – varmt välkommen!

Dela!