Digital Cykelpub

En onsdag i månaden klockan 19–21 bjuder Cykelfrämjandet in till en digital cykelpub via Zoom. Här tar vi upp olika ämnen som intresserar våra medlemmar, medarbetare och förtroendevalda. Vilket ämne vill du att vi lyfter? Mejla till [email protected] och berätta vad du vill att vi tar upp på vår digitala cykelpub. 

Image

DIGITAL CYKELPUB 3 november: vintercykling

Datum: 3 november

Tid: 19.00 -21.00

Anmälan till Digital cykelpub: HÄR

Vi på Cykelfrämjandet är av åsikten att cykling inte har någon säsong. Cykling på vintern behöver inte vara speciellt krävande – det är inte jobbigare än att promenera.

Under vår uppskattade Digitala cykelpub i november lyfter vi fördelarna med vintercykling. Vi samlar de bästa tipsen och vill höra från alla er året-runt-rullare: Vad ni har för råd till andra som vill vintercykla mer?

Nu peppar vi varandra och visar att cykling är det bästa och smidigaste sättet att ta sig fram på, även under vintern!

Bjud med vänner på nästa Digitala Cykelpub. Alla som vill kan delta, även de som ännu inte är medlemmar i Cykelfrämjandet.

Välkommen!

DIGITAL CYKELPUB 8 december: frihet på cykel

Datum: 8 december

Tid: 19.00 -21.00

Anmälan till Digital cykelpub: HÄR

Cykelfrämjandet tycker att det är en självklarhet att alla – stora som små – ska få chansen att lära sig cykla. I verksamheten ”Frihet på cykel” anordnas cykelkurser för nybörjare runt om i landet. Under den här Digitala Cykelpuben kommer våra cykelkursledare att berätta mer om den här fantastiska verksamheten som förändrar liv.


” Att lära sig cykla innebär också att rummet vidgas och världen blir större, såväl bildligt som bokstavligt. Det är förenat med många känslor och upplevelser: det är glädje, lycka och stolthet, det är upplevelser av oberoende och självständighet, det är frihet på cykel.”
Forskaren Charlotte Hagström


Och bjud med vänner - alla är välkomna att delta!

Vi ses på Zoom!

Digital cykelpub

I början av 2021 tog Göte­borgskretsen initiativ till en ny typ av medlemsakti­vitet – en Digital Cykelpub. De hade bjudit in Cykelfrämjandets tidigare ordförande Lars Strömgren för att prata cykling via Zoom en vardagskväll i februari. Cykelpuben blev väldigt uppskattad och kansliet har därför fortsatt att ordna digitala cykelpubar för våra medlemmar på olika teman. Maila till [email protected] och berätta vilket ämne du vill att vi tar upp på Digitala Cykelpuben.