Digital cykelpub

Sista onsdagen i månaden klockan 19–21 bjuder Cykelfrämjandet in till en digital cykelpub via Zoom. Här tar vi upp olika ämnen som intresserar våra medlemmar, medarbetare och förtroendevalda. Vilket ämne vill du att vi lyfter? Mejla till [email protected] och berätta vad du vill att vi tar upp på vår digitala cykelpub. 

Image

DIGITAL CYKELPUB 30 JUNI OM CIRKULATIONSPLANER!

Datum: 30 juni

Tid: 19.00 -21.00

Anmälan sker HÄR

Under kvällen kommer Rune Karlberg från Cykelfrämjandets riksstyrelse presentera konceptet kring cirkulationsplaner. Efter det kommer Tim Lundström från nätverket Grön Framtid i Nyköping att presentera deras förslag för Nyköping, hur de jobbat med att ta fram och presentera förslaget och vad som händer nu. Det kommer också finnas tid för frågor under kvällen. När du har anmält dig via länken ovan får du mail med möteslänk.

Digital cykelpub

I början av 2021 tog Göte­borgskretsen initiativ till en ny typ av medlemsakti­vitet – en Digital Cykelpub. De hade bjudit in Cykelfrämjandets tidigare ordförande Lars Strömgren för att prata cykling via Zoom en vardagskväll i februari. Cykelpuben blev väldigt uppskattad och kansliet har därför fortsatt att ordna digitala cykelpubar för våra medlemmar på olika teman nu under våren. Maila till [email protected] och berätta vilket ämne du vill att vi tar upp på Digitala Cykelpuben.