Organisera cykelutfärder och motionslopp!

GöteborgskretsenGöteborgskretsen, Säröleden, Utfärder

Varje år arrangerar vi ett flertal utfärder, samt den fina Säröleden, ett lopp på 50 km, med start i Slottsskogsvallen. För aktuella utfärder och Säröleden, se kalendern här på hemsidan.

Läs mer nedan om hur du kan engagera dig!

CYKELUTFÄRDER

Cykelutfärdsgruppen är den som koordinerar alla våra utflykter! Här får du bidra med egna idéer på turer, samt gärna leda några. Gruppen träffas två gånger per år för planering. En träff i Januari för att planera våren och sommarens utfärder och en träff i Juni för planering av höstens utfärder.

Träffarna hålls i Cykelfrämjandets lokal på Lilla Munkebäcksgatan 11 A, där vi fikar och diskuterar och planerar olika förslag på utfärder.

Vill du vara med och leda en tur eller har någon idé om någon tur som du skulle vilja presentera men inte leda är du välkommen till våra träffar. Även om du rent av bara vill träffa oss för att höra mer!

För aktuellt och tidigare utfärdsprogram, se kategorin Utfärder här på hemsidan.

Har du frågor eller vill du vara med?
Kontakta Lars på telefon 070-5205353

SÄRÖLEDEN

Det är tack var Säröloppsgruppen att vi kan arrangera detta fina motionslopp varje år!

Att vara med i Säröloppsgruppen innebär att vi träffas och går igenom vad som behövs inför kommande lopp såsom; bokning av Slottsskogs vallen, antalet medaljer, planering och packning ut till depåerna, funktionärer, vinster m.m. Det är mycket som ska planeras och kollas upp men också väldigt roligt. Är du intresserad av att vara med? Det finns uppgifter för alla, kanske som funktionär eller du kanske är duktig på logistik? Som tack för all hjälp inför och under cykelloppet har vi i slutet av året en liten fest med förtäring till de som ställt upp och gjort Säröloppet genomförbart.

För mer info årets och tidigare års lopp, se kategorin Säröleden här på hemsidan.

Har du frågor eller vill du vara med?
Kontakta Owe på telefon 070-2896721

Dela!