Utfärder hösten 2023

GöteborgskretsenGöteborgskretsen, Utfärder

Nedan kan du ladda ned utfärdsprogrammet med alla höstens utfärder samt vår cykelorientering. Kommande utfärder syns även på göteborgskretsens framsida om man bläddrar ner lite. Utfärderna är 5-43 kilometer långa.

Cykelorienteringen gör du på egen hand. Den sker i år utan anmälan och utan avgift. Ladda ned och fyll i formuläret nedan och ta med det till avslutningen där de rätta svaren meddelas. Avslutningen sker på Haga Östergata 5, Söndag 3 december kl. 14:00.

Vi har också en affisch som man kan skriva ut, klippa upp vid flikarna, och sätta upp på stan för att locka fler deltagare till utfärderna. Affischen ger en sammanfattning av programmet och man kan riva av en minneslapp och kolla vidare hemma.

Välkomna!

Göteborgskretsens utfärdsprogram hösten 2023

Göteborgskretsens cykelorientering 2023

Affisch med göteborgskretsens utfärdsprogram hösten 2023

Dela!