Poddtips för långa mörka dagar

TatjanaNyheter

Anna Lindén är ultracyklisten som hela tiden letar efter det stora äventyret. Anna skriver om sin kärlek till cykeln i bloggen Grön Cyklist där hon även lyfter miljöfrågan ur cyklistens och cykelsportens perspektiv. Cykling frågade Anna om hennes bästa podd-tips för långa mörka dagar:


VÄRLDSREKORD
Around the World in 80 Days av Mark Beaumont. Världens snabbaste man på cykel runt jorden. Följ hans resa, från organisering av supportteam på flera kontinenter till vardagen i cykelsadeln. Finns både som bok och ljudbok.


SAMHÄLLE
Klimatgap med bland annat retorikforskare Maria Wolrath Söderberg som utforskar gapet mellan kunskap och handling i klimatfrågorna. Roligt och lärorikt!


TRÄNING
Ask a Cycling Coach är en härligt detaljerad och långrandig podd som djupdyker i allt från kurvtagning till vinterträning så att man lär sig något i varje avsnitt. En motivationshöjare!


ULTRA
Lost dot podcast rapporterar från legend­ ariska ultralopp som Transcontinental race. Hur lyckas man cykla 18 av dygnets 24 timmar? Hur hittar man tillräckligt med mat och vatten och var sover man? Nästan lika många höjdmeter som Tour de France per dag – fast cyklisterna fixar allt själva!


HÄLSA
Sex på riktigt med Marika Smith som ger råd om och reder ut myter kring sex samtidigt som hon lyfter hälsa, relationer och personlig utveckling.

Dela!