Digital cykelpub 3/11: Vintercykling

CykelfrämjandetNyheter

På Cykelfrämjandet är av åsikten att cykling inte har någon säsong. Cykling på vintern behöver inte vara speciellt krävande – det är inte jobbigare än att promenera. Ändå är det många som slutar cykla under höst- och vintermånaderna, vilket innebär att fördelarna med cyklingen förloras under denna period.

Under vår uppskattade Digitala cykelpub i november lyfter vi fördelarna med vintercykling. Vi tittar också på vilka hinder som kan finnas, mentala och fysiska, och hur vi tar oss runt dessa. Vi samlar och delar med oss av tips som gör vintercykling både möjlig och rolig. Kom gärna med idéer och bilder på vintercykling redan nu. Maila till redaktion@cykelframjandet.se. Eller spara dina goda råda till cykelpuben. Nu peppar vi varandra och visar att cykling är det bästa och smidigaste sättet att ta sig fram på, även under vintern!

Anmäl dig här för Digital cykelpub den 3/11.

Och bjud med vänner! Alla som vill kan delta, även de som ännu inte är medlemmar i Cykelfrämjandet.

Varmt välkommen!

Dela!