Hur har coronapandemin påverkat din vintercykling?

CykelfrämjandetInfrastruktur, Nyheter, Undersökningar och rapporter, Vintercykling

Vilka åtgärder tycker du är viktigast för en bättre och säkrare vintercykling? Har du idéer och förslag på vad som behöver göras för att fler ska kunna och vilja cykla året runt? Delta i vår enkätundersökning!

Som tack för att du deltar i underökningen bjuder vi på ett medlemskap i Cykelfrämjandet 2021. Är du redan medlem kan du ge bort erbjudandet (genom att dela med dig av kampanjkoden) till någon annan. Vi behöver bli fler som stödjer vårt arbete för ett bättre Cykelsverige!

För att komma till enkäten, klicka här.

Enkäten är öppen till och med den 12 februari som är Vintercyklingens dag.

Resultatet av undersökningen
Resultatet publiceras på Cykelfrämjandets hemsida och kommer även att mejlas ut till Cykelfrämjandets medlemmar och deltagare i Cykelpanelen.

Vad är Cykelpanelen?
Cykelpanelen är Cykelfrämjandets självrekryterade panel för enkätundersökningar. Det kan handla om allt från infrastruktur till hur ofta cykeln lämnas in på service och reparation. Cykelpanelen skapar en unik möjlighet att hämta in cyklisternas egna perspektiv på frågor som rör cykling.

Vill du delta i Cykelpanelen?
Är du inte redan med i Cykelpanelen kan du välja att gå med när du fyller i enkäten om vintercykling.
Läs mer om Cykelpanelen på vår webbplats.

Dela!