Anmälan öppen: Kommunvelometern 2021

CykelfrämjandetInfrastruktur, Nyheter, Undersökningar och rapporter

Cykelfrämjandets Kommunvelometer är en granskning och jämförelse av kommuners arbete med cykelfrågor. Kommuner som deltar ingår i en nationell rapport och får dessutom vara med och tävla om titeln Årets cykelfrämjarkommun.

Utöver det får kommunenerna en fördjupad och kommunspecifik rapport. Här beskrivs nuläget och hur kommunern står sig i förhållande till andra. Kommunen får också konkreta rekommendationer om förbättringar.

Vinnare 2020
För tredje året i rad utsågs Uppsala till Sveriges bästa cykelfrämjarkommun. På andra plats kom Linköping och tredjeplatsen delas mellan Malmö och Umeå. Bäst bland mellanstora kommuner var Karlstad och Finspång tog förstaplats bland de mindre kommunerna.

Intresserad av att delta?
Läs mer om vad det innebär att delta i Kommunvelometern här.

Vill du se tidigare års resultat?
Se tidigare rapporter och resultat från Kommunvelometern här.

Anmälan
Sker via mejl till: kommunvelometern@cykelframjandet.se

Deadline
30 november 2020

Dela!