Snart är vintern här – låt däcken rulla

CykelfrämjandetNyheter, Vintercykling

Snart är vintern här och med den även den härliga vintercyklingen! Att vintercykla är inte mycket märkvärdigare än att promenera på vintern. Kanske är du redan en rutinerad vintercyklare – kanske inte. Kanske tänker du att du i år ska komma igång?

Vi har därför satt ihop en guide för dig som vill komma igång med vintercykling. Cykelfrämjandet driver också projektet #cykelvinter riktat till kommuner som vill peppa sina kommuninvånare att förlänga cykelsäsongen.

På olika håll i landet pågår det också olika vintercyklingsprojekt som du som kommuninvånare kan ansöka om att få delta i. Är du intresserad av att delta i ett sådant projekt? Kolla i så fall med din kommun om de har något aktuellt vintercyklingsprojekt som de söker deltagare till.

Dela!