Omtag på trafiksäkerhet 20 mars

GöteborgskretsenGöteborgskretsen, Trafiksäkerhet

Välkomna på föredraget ”Omtag på trafiksäkerhet” på Ekocentrum, Aschebergsgatan 44 i Göteborg, den 20 mars kl 18:00! Föredraget hålls på engelska och är öppet för allmänheten. Fri entré.

När man främjar cykling stöter man snart på ämnet trafiksäkerhet. Några vill inte låta barnen cykla, eller känner någon som råkade illa ut på cykel. En del har bestämda åsikter. Därför är det viktigt att cykelrörelsen hanterar ämnet väl. Cykelfrämjandets göteborgskrets har bjudit in Marjut Ollitervo från det finska cykelförbundet, Pyöräliitto, som ska föreläsa på Ekocentrum om detta. Hon har tidigare hållit sitt föredrag ”Rethinking Safety” på konferenserna ECOMM 2018 och Velofinland 2018.

Marjuts resa och inkvartering bekostas av Cykelfrämjandets göteborgskrets, men för att hjälpa till med ekonomin och för att sprida ordet gör vi en insamling, sk crowdfunder. Följ oss på bloggen, på Twitter och Facebook där det kommer uppdateringar och mer info!

Se även artikel tidningen Cykling, nr 4/2018, nedan:

artikel om Marjut Ollitervo
Klicka på bilden för större text!

Dela!