Kallelse till årsmöte + chans att nominera sig till uppdrag

SörmlandskretsenSörmlandskretsen

När: 15 juni kl 18.30

Var: Digitalt (vi hjälper dig att delta om du är ovan)

Det är dags för årsmöte. Coronasituationen innebär tyvärr att vi inte kommer att kunna ses fysiskt utan vi får nöja oss att prata och rösta via digitala mötesformer. Inför årsmötet är det toppen om du funderar på vad du tycker vi ska göra under det kommande året? Mekarverkstad? Aktiviteter med barn och unga? Insändarworkshop? Endast fantasin sätter gränser och vi behöver inspiration från dig och dina vilda idéer 😊

Anmäl dig senast den 10/6 till wkienzle5@gmail.com. I samband med anmälan så får du även information om hur du deltar digitalt.

Är du intresserad av uppdrag i föreningen?
Vi behöver nya krafter som vill driva cykelfrågor och ordna cykelaktiviteter i Sörmland. Hör av dig till någon av oss i styrelsen om du är intresserad. Du hittar våra kontaktuppgifter på startsidan för Cykelfrämjandet Sörmland.

Dela!