Företagssamarbete möjliggör fler kurstillfällen i Göteborg

Johline LindholmFrihet på cykel, Nyheter

Genom olika typer av samarbeten och sponsring kan människor som aldrig lärde sig cykla som barn äntligen få möjligheten att få ta del av friheten som cykeln ger både i vardagen och på fritiden. En av våra företagspartners finns i Göteborg och de bidrar inte bara finansiellt, men också med engagemang från sina medarbetare som deltar som volontärer i kurserna Frihet på cykel. 

I år sponsrar Lease a Bike vår cykelkursverksamhet i Göteborg med 25 000 kr! Pengarna går till att förbereda våra cyklar inför säsongen och tack vare Lease a Bike har vi väl förberedda cyklar till cykelkurserna nu till start under april och maj. Personal från Lease a Bike ställer också upp som volontärer på våra cykelkurser i Göteborg – ett otroligt värde för oss på Cykelfrämjandet som arrangerar kurserna och för våra kursdeltagare. Och inte minst för medarbetarna på Leas a Bike som får uppleva glädjen tillsammans med våra deltagare!

– Lease a Bike tycker att alla ska få uppleva glädjen och självständigheten som kommer med att cykla, det var därför ett naturligt steg för oss att stödja Frihet på cykel, en organisation som omvandlar cykling till en symbol för frihet och samhörighet i Sverige. Genom detta samarbete ser vi fram emot att bidra till en mer inkluderande och hållbar framtid! Det säger Alicia Frick som är account manager på Lease a Bike.  

Jobbar du på ett företag som vill stötta vår utbildningsverksamhet Frihet på cykel? Det kan vara ett bidrag som går till alla våra verksamheter, eller ett lokalt bidrag till Malmö, Göteborg, Borås, Alingsås, Mark, Södertälje eller Stockholm.  

Nyfiken på att få veta mer? Läs mer under cykelkurser på vår hemsida. Och höra av dig till frihetpacykel@cykelframjandet.se 

Dela!