Årets Cykelvänligaste Arbetsplatser är utsedda!

Johline LindholmCykelvänlig arbetsplats, Nyheter

Cykelvänligast vinnare 2023 presenteras!

Vinnarna av “Årets Cykelvänligaste Arbetsplatser 2023” är utsedda! Cykelvänligasts jury har granskat bilder, kommentarer och räknat kriterier – och kan nu stolt presentera vinnarna 2023. Som deltagare bockar arbetsplatserna av vilka cykelvänliga kriterier de uppfyller. Kriterier kan till exempel vara att det finns en cykelpump på arbetsplatsen eller att de anställda erbjuds förmånscyklar. Den arbetsplats som i slutet av året uppfyller flest kriterier utses till årets cykelvänligaste arbetsplats.

Vinnare 2023

  • Årets Cykelvänligaste Arbetsplats 2023: Trivector Lund Vävaregatan  
  • Årets Raket 2023: Edge
  • Årets Cykelidé 2023: Region Gotland – Visborg 
  • Årets Nykomling 2023: Olofströmshus AB 

Drygt 300 arbetsplatser över hela Sverige är del av den nationella plattformen Cykelvänligast och arbetar tillsammans med regioner, kommuner och arbetsplatser, mot samma mål – att skapa arbetsplatser där det är lätt att välja cykeln! Genom Cykelvänligast kan arbetsplatserna skapa en bättre arbetsmiljö för sina anställda och samtidigt bidra till en stärkt folkhälsa och minskad klimatpåverkan.

Läs mer om årets vinnare bland de senaste nyheterna på cykelvanligaste.se!

På Cykelvänligast hemsida hittar du mer om vilket stöd vi erbjuder arbetsplatser på cykelvänligast.se.

Dela!