Lansering av det digitala cykelturbiblioteket ”Cykelturer för alla”

Johline LindholmCykelturism, Nyheter

19 december 2023 lanserar Cykelfrämjandet ett Digitalt Cykelturbibliotek - "Cykelturer för alla".

Under två års tid har cykelturer samlats in från medlemmar och lokalkretsar, och en infrastruktur har byggts upp för att kunna sprida information och inspiration. “Cykelturer för alla” är utformat för att sprida cykelglädje och få fler att ta cykeln ut i naturen och till olika besöksmål i Sverige. Den 19 december kl 15:00 lanseras Cykelfrämjandets Digitala Cykelturbibliotek på ett digitalt lanseringsevent.

Cykelfrämjandet arbetar hårt för att göra det ännu enklare och mer tillgängligt för alla som vill trampa fram längs vackra vägar och upptäcka nya platser. Med hjälp av medlemmar och lokalkretsar har Cykelfrämjandet satt ihop en samling av kvalitetsgranskande cykelturer som kommer att ta dig på oförglömliga äventyr. Det Digitala Cykelturbiblioteket “Cykelturer för alla” fungerar som en plattform för hela Sveriges cyklister att dela och ta del av varandras turer.

– Cykling är inte bara en fantastisk träningsform, det är även ett fantastiskt sätt att upptäcka den vackra svenska naturen och besöka spännande destinationer. Med Cykelfrämjandets Digitala Cykelturbibliotek kommer cyklisterna att ha all information de behöver inom räckhåll för att planera sina äventyr, säger Alice Wästerberg, projektledare för “Cykelturer för alla”.

Den 19 december lanseras Cykelfrämjandets Digitala Cykelturbibliotek som hjälper till att sprida glädjen av cykling i hela landet, möjliggör för fler att njuta av naturen på två hjul och främjar en hälsosam livsstil.

Nyckelfunktioner i Cykelfrämjandets Digitala Cykelturbibliotek:

  1. Dela cykelglädjen: Vi tror på att dela glädjen med andra, och detta bibliotek ger dig möjligheten att uppmuntra vänner och familj att upptäcka fördelarna med cykling samt att dela med dig av dina egna favoritturer till biblioteket.
  2. Hela Cykelfrämjandets Digitala Cykelturbibliotek: Utforska vår omfattande samling av cykelturer, skräddarsydda av våra medlemmar och lokalkretsar för alla nivåer av cyklister, från nybörjare till erfarna proffs.
  3. Kvalitetsgranskande cykelturer: Varje tur i vårt bibliotek är noggrant granskad och utformad för att säkerställa en säker och givande upplevelse för alla cyklister.
  4. Allemansrätt och cykelbarhet: Alla turer vi publicerar är noggrant granskade så att de följer allemansrätten, har hög cykelbarhet och följer olika turspecifika kriterier.
  5. Digitala kartor: Följ våra detaljerade digitala kartor för att enkelt navigera längs rutten och upptäcka nya sevärdheter längs vägen.

Lanseringsevent 19 december 2023
Den 19 december kl 15 har vi en Digital Cykelträff där deltagarna får en guidening genom biblioteket och inspireras till nästa säsongs cykling!

Mer information och anmälan till lanseringsevenemanget: cykelframjandet.se/digital-cykeltraff/

Dela!