Slå världsrekord med oss och vinn en cykel!

TatjanaNyheter

På lördag gäller det! Då ska vi fira cykeln och slå vårt eget världsrekord i cyklad tid – igen! Alla kan hjälpa till genom att registrera sin cyklade tid på Cykelnsdag.com och tävla om fina priser, bland annat en cykel!

Den 3 juni är det internationella Cykelns dag, en dag som FN instiftade för fem år sedan. Den här dagen firas och hyllas cykeln över hela världen för att vara en sann samhällsförbättrare och glädjespridare!

Här i Sverige är det fullt med aktiviter från norr till söder. Här kan du se ett urval av allt som händer, en lista med aktörer som bara blir längre och längre!

För att maximera cykelglädjen ska vi tillsammans försöka slå vår eget världsrekord som ligger på 474 017 minuter och sattes 2021. Men för att lyckas med det behöver vi alla hjälpas åt! Dra med dig kompisar och ge er ut på en extra lång och härlig cykeltur på lördag. Registrera sedan er cyklade tid på Cykelnsdag.com och tävla om fina priser!

Det här kan du vinna

Det är medlemsföretag i Cykelbranschen som står för priserna. I varje vinst ingår även medlemskap i Cykelfrämjandet under 2023. Du som är medlem kan istället ge bort medlemskapet.

Förstapris Cykel SCOTT 29” inklusive försäkring från Solid. Värde 7 495 kr.
Andrapris Hjälm ABUS Powerdome MIPS. Värde 1 999 kr.
Tredjepris Däck Continental GP 5000. Värde 1 700 kr.
Fjärdepris Däck Continental GP 5000. Värde 1 700 kr.
Femtepris Presentkort på Tvåhjulsmästarna. Värde 1000 kr.
Sjättepris Hjälm Lazer Codax Svart. Värde 749 kr.
Sjundepris Avtagbar cykelkorg & fäste för pakethållare.

Så tävlar du

  • Gå in på Cykelnsdag.com och registrera din cyklade tid. Registreringen är öppen under hela 3 juni fram till kl 12.00 4 juni.
  • Gå in på Facebook eller Instagram och kommentera inlägget om världsrekordet och skriv hur många minuter du har cyklat. Om du saknar sociala medier kan du mejla dina cyklade minuter till cykelnsdag@svenskcykling.se med ämnesrad ”Rekordtävling”. Men glöm inte att registrerat dina minuter först på hemsidan!

Lycka till och framför allt – njut av cyklingen!

 

Dela!