Bildtävling inför Cykelns dag!

TatjanaNyheter

Den 3 juni är det Cykelns dag – en dag för cykelglädje! Som en uppladdning inför Cykelns drar vi nu igång en bildtävling där vi låter cykelentusiasmen smitta av sig. Så hur använder du cykeln för att sprida glädje?

Fånga din cykelglädje på bild så kan du vinna riktigt fina priser! Här är allt du behöver veta om tävlingen:

 1. Ge dig ut på en cykeltur och glöm inte kameran.
 2. Dela en bild på Instagram som du tycker sprider cykelglädje. Använd #CykelnsDag2023 och #cykelglädje och tagga @cykelnsdag i bilden*.
 3. Följ @cykelnsdag på Instagram och låt dig dras med i andras cykelglädje! 

Lycka till!

Sista dagen för att delta i tävlingen är den 3 juni. Efter det utser vi vinnarna som meddelas via Instagram. Här kan du ta del av tävlingsvillkoren.

* Genom att delta i tävlingen godkänner du att bilden kan återpubliceras i Svensk Cyklings och Cykelfrämjandets kanaler tillsammans med ditt namn och/eller namnet på ditt Instagram-konto.

Vad kan jag vinna?

Det är medlemsföretag i Cykelbranschen som står för sex stycken fina priser. Varje vinnare får även medlemskap i Cykelfrämjandet under 2023 (värde 295 kr) som ger gratis olycksfallsförsäkring, fyra nummer av tidningen Cykling och tillgång till aktiviteter och erbjudanden. Den som redan har ett medlemskap för året kan istället ge bort ett till någon.

FÖRSTA PRIS

Mountainbike Kato Essential 29 tum från Ghost som funkar på grus, stigar och till vardagen, till ett värde av ca 8 555 kr. Försäkring från Solid ingår till ett värde av 279 kr. Här kan du läsa mer om cykeln och försäkringen.

 

ANDRA PRIS

Balanscykel Roadie 20 tum från Motobécane till ett värde av 1 795 kr. Läs mer om cykeln här. 

 

 

TREDJE OCH FJÄRDE PRIS

Ett par alarounddäck Grand Prix 5000 från Continental till ett värde av 1 700 krLäs mer om däcken här.

 

FEMTE PRIS

Hjälmen Codax KinetiCore från Lazer till ett värde av ca 799 kr. Läs mer om hjälmen här. 

SJÄTTE PRIS

Tryckpumpen Easy från Bosch till ett värde av 799 kr. Läs mer om pumpen här. 

 

Villkor och regler för Cykelns dag-tävlingar i sociala medier:

 • Tävlingen organiseras av Svensk Cykling och är inte på något sätt sponsrad, främjad, administrerad av eller förknippad med Facebook eller Instagram.
 • Tävlande måste vara bosatt i Sverige och vara över 18 år.
 • Du som deltar i tävlingen godkänner att vi eventuellt lägger upp ditt namn och tävlingsbidrag på Cykelns dag sociala medier samt cykelnsdag.se
 • I tävlingar som anordnas på Facebook och/eller Instagram av Svensk Cykling, deltar du alltid avgiftsfritt och utan krav på köp.
 • Vinsten/priset kan inte tas ut i kontanter och kan inte heller bytas ut mot annan/andra produkter till ett likvärdigt pris.
 • Vinnaren betalar eventuell vinstskatt.
 • Anställda på Svensk Cykling och deras närstående tillåts inte att delta i Svensk Cyklings tävlingar på sociala medier.
 • Facebookprofilen/Instagramprofilen du tävlar från, måste vara skapad i enighet med respektive plattforms communityregler.
 • Bidrag som kan uppfattas stötande eller kränkande kan komma att tas bort utan förvarning.
 • Din profil på sociala medier måste vara öppen för att Svensk Cykling ska kunna se ditt inskickade bidrag.
 • Vinnare dras slumpmässigt. Beslutet kan inte överklagas, såvida vinnaren inte önskar priset. Då lottas en ny vinnare.
 • Vinnaren utannonseras i den kanal som tävlingen sker från, där vinnaren/vinnarna informeras om vinsten. Inom 7 dagar efter detta ska vinnaren/vinnarna via personligt meddelande uppge kontaktuppgifter, adress samt personnummer för leverans av vinsten. Om inte vinnaren kontaktar Svensk Cykling inom 7 dagar från offentliggörandet av vinnaren har Svensk Cykling rätt att utse en ny vinnare.
 • När du deltar i tävlingarna godkänner du Svensk Cyklings tävlingsregler och villkor.

Dela!