Lediga cykeljobb hittar du här!

TatjanaNyheter

Vill du jobba med cykling? Eller söker du medarbetare som kan cyklar eller gillar cykling? Nu samlar vi på Cykelfrämjandet lediga cykeljobb – både egna tjänster och andra spännande jobb inom cykelbranschen!

Cykelfrämjandet ser cykeln som en verklig samhällsförändrare och en självklar del i ett hållbart samhälle. Cykeln är ju kanske världens smartaste uppfinning – bra för hälsan, miljön, klimatet och plånboken. Vårt mål är att inspirera fler att cykla mer, men också att jobba med cykling. Cykelfrämjandet vill därför samla lediga cykeljobb som ett sätt att lyfta cykelbranschen och skapa mervärde för medlemmar och cykelintresserade.

Har ni ett jobb att dela är ni välkomna att höra av er till tatjana.boric.persson@cykelframjandet.se. Och tipsa gärna via era nätverk om lediga cykeljobb – tillsammans skapar vi en stark cykelgemenskap!

 

Dela!