Digital cykelträff 29 mars om Cykelns dag

TatjanaNyheter

Den 3 juni är det Cykelns dag – en dag som FN instiftat för att uppmärksamma cykelns alla fördelar. Nu bjuder vi alla cykelintresserade till en workshop i syfte att samla idéer för hur vi ska fira Cykelns dag.

I år är det Cykelfrämjandet och Svensk Cykling som arrangerar Cykelns dag. Vi hoppas på en stor bredd av aktiviteter och ett stort engagemang runt om i landet – en folkfest i cykelns ära helt enkelt!

Därför bjuder vi alla intresserade att delta i en digital workshop den 29 mars kl 19-21 för att diskuterar och brainstorma kring aktiviteter på Cykelns dag. Vad kan din organisation, företag, kommun, lokala krets eller cykelklubb göra för att fira cykeln den 3 juni? Är ni sugna på dra ihop till en cykelparad, bjuda till cykelpicknick, ordna en cykelskattjakt eller fixa ett peppigt cykelkalas?

Syftet med workshopen är att få igång inspirerande samtal och fylla på vår gemensamma idébank med förslag på roliga cykelaktiviteter.

Datum: 29 mars 2023

Tid: 19.00 – 21.00

Anmälan till digital cykelträff: Här

Varmt välkommen på denna digitala workshop på ZOOM!

Dela!