LEDIG TJÄNST Kommunikatör med intresse för grafisk formgivning, webb och sociala medier

CykelfrämjandetNyheter

Är du en kreativ och driven kommunikatör med intresse för grafisk formgivning, webb och sociala medier? Nu söker vi en ny kollega som vill jobba med att utforma och genomföra föreningens kommunikation.

Hos oss på Cykelfrämjandet får du en unik möjlighet att bidra till ett bättre och mer hållbart Cykelsverige! Tillsammans med övriga kollegor på enheten ”Medlem och kommunikation” ansvarar du för att utforma och genomföra föreningens kommunikationsinsatser. Du kommer att jobba operativt med att planera och producera kommunikationsmaterial för föreningen och våra olika projekt och kanaler. Tillsammans med den strategiska kommunikatören kommer du att bidra till att utveckla Cykelfrämjandets kommunikationsarbete och grafiska uttryck. Det är en bred roll där arbetsuppgifterna varierar i komplexitet utifrån de kommunikationsinsatser som behöver genomföras. Det finns stora möjligheter till att utvecklas både som kreatör och kommunikatör!

Läs mer om tjänsten här https://cykelframjandet.se/jobbannons-grafisk-kommunikator/ och tipsa gärna cykelintresserade kommunikatörsvänner!

Dela!