Vill du jobba med stigcykling och friluftsliv hos Cykelfrämjandet?

TatjanaNyheter

Är du en driven och strategisk projektledare med intresse för stigcykling, friluftsliv och cykelturism? Vill du bidra till att utveckla cykling som en form av friluftsliv genom att sprida kunskap om hållbara leder, informera om allemansrätten och utveckla cykelturism?

Har du dessutom erfarenhet av eller intresse för politiskt påverkansarbete och/eller föreningsutveckling är det ett plus. Hos oss får du en unik möjlighet att bidra till ett mer hållbart och bättre Cykelsverige. Vi söker nu en projektledare med intresse för politiskt påverkansarbete som kommer att ha ansvar för Cykelfrämjandets satsningar inom friluftsliv, stigcykling och cykelturism.

OM TJÄNSTEN SOM PROJEKTLEDARE MED ANSVAR FÖR STIGCYKLING & FRILUFTSLIV
I rollen som projektledare arbetar du med projekt som syftar till att göra stigcykling och andra former av friluftsliv tillgängliga för fler samt stärka Cykelfrämjandets profil inom friluftsvärlden. Pågående projekt som du har ansvar för handlar om hållbara leder, allemansrätten och cykling i fjällen. Du kommer även stödja andra projekt med fokus på cykelturism och cykelrutter. Du ansvarar för att driva och utveckla föreningens satsningar inom hållbar stigcykling samt relaterade frågor som cykling och allemansrätten. Målet är att föreningen ska växa och det är därför positivt om du har tankar eller idéer kring hur föreningen kan utvecklas.

OM ANSTÄLLNINGEN
Anställningsform:  Projektanställning året ut till den 31/12 2022 med mycket goda möjligheter till förlängning i minst ytterligare 2 år.
Tjänstens omfattning: 70% med goda möjligheter att skriva ytterligare projektansökningar eller dra in konsultuppdrag för att utöka din anställningsgrad.
Önskat tillträde: 1 augusti 2022 eller enligt överenskommelse.  
Placeringsort: Stockholm – med möjlighet att delvis jobba hemifrån. 

Läs mer om tjänsten här.

Varmt välkommen att söka tjänsten som projektledare hos Cykelfrämjandet senast den 31 maj eller tidigare!
För frågor kontakta verksamhetschef Isabella Thöger: isabella.thoger@cykelframjandet.se

OM CYKELFRÄMJANDET
Cykelfrämjandet är en ideell förening som jobbar för en bättre, säkrare och mer attraktiv cykelmiljö. Vi har drygt 5 000 medlemmar som är organiserade i cirka 20 lokala kretsar runt om i Sverige. Vi ordnar aktiviteter och driver olika projekt med fokus på cykling. Målet med vårt politiska påverkansarbete är att skapa ett bättre Cykelsverige. I dagsläget är vi drygt 10 personer som jobbar på Cykelfrämjandets kansli och vi sitter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Vi söker nu en projektledare som kommer ansvara för Cykelfrämjandets satsningar inom friluftsliv, stigcykling och cykelturism 

 

Dela!