Extrajobb för student: Projektledare för cykelkurser i Malmö

TatjanaNyheter

Är du en intresserad av social hållbarhet och vill prova på rollen som projektledare parallellt med dina studier under terminen och sen som ett sommarjobb under sommaren? Vill du hjälpa oss att göra det möjligt för fler att lära sig att cykla?

Nu söker vi dig som vill projektleda vår omtyckta cykelkursverksamhet i Malmö. I rollen som projektledare för vår cykelkursverksamhet ingår du i ett nationellt team med regionala projektledare i Stockholm, Göteborg och Malmö. Hos oss får du en unik möjlighet att bidra till ett mer hållbart och bättre Cykelsverige. Läs mer om tjänsten här.

Ansökan ska innehålla CV och personligt brev.

Skicka ansökan till jobbannons@cykelframjandet.se med rubriken Projektledare för cykelkurser i Malmö. 

Sista ansökningsdag: 20 mars 2022 men skicka gärna din ansökan tidigare eftersom rekrytering sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Så länge annonsen ligger uppe tar vi in nya ansökningar.

Upplysningar om tjänsten lämnas av verksamhetschef Isabella Thöger: isabella.thoger@cykelframjandet.se  

 

Dela!