Att cykla från Sverige till Kina – se föreläsningen här

CykelfrämjandetNyheter

Hur cyklar man till andra sidan jorden? Äventyrscyklisterna och författarna Kornelia Thörn och Robin Lyne gästade Cykelfrämjandets digitala cykelträff den 9 februari. Under kvällen berättade de om sin otroliga resa från Sverige till Kina. Vi spelade in deras fantastiska föredrag. Klicka här för att ta del av Kornelias och Robins berättelse. Du kommer att få följa med genom heta öknar och över iskalla bergspass, genom länder som Iran, Turkmenistan och Tadzjikistan. Garanterat superspännande och något som många av oss bara kan uppleva genom andras äventyr.

Nästa digitala cykelträff den 16 mars handlar om stigcykling/MTB. Läs mer här och anmäl dig redan nu till vår nästa träff.
Bjud med vänner – alla är välkomna att delta!

Vi ses på Zoom!

 

Dela!