Boka din plats idag! Digital workshop d 2 juni om allemansrätten och cykling utifrån olika perspektiv

Marielle ArandaNyheter

Vi alla ansvarar för att värna om Sveriges natur

Hur kan vi alla samsas i naturen? Hur minskar vi konflikter i naturen mellan olika friluftsutövare och vad gäller för cyklister enligt allemansrätten?

HÄNG MED PÅ EN DIGITAL WORKSHOP  D 2 JUNI KL 19.00 DÄR VI DISKUTERAR ÄMNET

Workshopen börjar med två korta föredrag om konflikthantering i naturen. Vi välkomnar Edoardo Melchiori från IMBA Italien som kommer berätta om hur de har jobbat med kommunikations insatser för att minska konflikter. IMBA är världsledande inom mountainbike och arbetar aktivt med att hjälpa samhällen att planera, utveckla och underhålla spår. Vi möts även av Hans Stoops, projektledare på Cykelfrämjandet som kommer prata om allemansrätten och cykling utifrån olika perspektiv.

Workshopens andra del bjuder in till diskussion och det kommer finnas möjlighet att vinna 1000kr i presentkort från naturkompaniet.

Begränsat med platser – Boka din plats idag!

Datum: 2 juni

Tid: 19.00 -20.30

Anmälan:  Boka din plats via den här LÄNKEN

 

Folk:Hälsa som ligger bakom initiativet är en kampanj av Cykelfrämjandet som syftar till att att sprida kunskap samt öka förståelsen om allemansrätten. Workshopen är en fortsättning av Folk:Hälsas arbete i att ta fram underlag som ska främja till bättre attityder gentemot andra friluftsutövare, natur och djur. Var med och påverka genom att delta och bidra med dina insikter. Boka din plats idag!

 

Dela!