Cykelfrämjandets nya ungdomssektion är här

CykelfrämjandetNyheter

Nu finns det möjlighet för dig som är till och med 26 år att bli medlem i Cykelfrämjandets nya ungdomssektion. Ungdomssektionen ger cykelintresserade ungdomar och unga vuxna ett forum där de får träffa och nätverka med andra som är intresserade av cykling, brinner för miljöfrågor eller vill delta i aktiviteter.

Initiativet togs av Uppsalabon Sindra Berndt, 20 år, som önskade bidra till ett bättre Cykelsverige. Hennes visioner om att skapa fler möjligheter för ungdomar att kunna engagera sig blev startskottet för Cykelfrämjandets ungdomssektion.

– Det här gör jag för att ge yngre en starkare röst i samhället och ge chansen att få vara med och förbättra världen, säger Sindra Berndt.

Om du är nyfiken och vill veta mer eller gå med som ungdomsmedlem i Cykelfrämjandet kan du hitta mer information här.

Dela!