Home Kalender Webbinar Webbinarium: Transportlösningar för cykelturism
webbinarium om transportlösningar för cykelturism

Webbinarium: Transportlösningar för cykelturism

Webbinarium: transportlösningar för cykelturism  

Välkommen på webbinarium med Cykelfrämjandet om transportlösningar för cykelturism. Den 6 dec kl 13.00-14.00 bjuder vi in till ett webbinarium med exempel och inspiration på hur förutsättningarna för cykelturism kan stärkas via möjligheter att kombinera cykel med buss, tåg och via lokala företagar-initiativ. Efter presentationerna kl 14.00-14.30 öppnar vi upp för ett eftersnack för deltagare som vill diskutera vidare. 

Dag och tid: 6 december kl 13.00-14.30 

Var: Zoom 

Anmäl dig till webbinariet här 

Målgrupp för webbinariet är du som jobbar med frågor kopplade till cykelturism på region, kommun eller turismorganisation.  

 

Program   

13.00-14.00 

Pilotprojekt med cykel på buss i Värmland Andreas Norum, Visit Värmland 

Andreas Norum, projektledare Visit Värmland berättar om ett pilotprojekt som har gjort det möjligt för cyklister att boka cykelplats på bussar i anslutning till Unionsleden, Vänerleden och Klarälvsbanan under sommaren 2022. 

Cykel på tåg med SJ Jan Kyrk och Klara Sjölén, SJ  

Jan Kyrk, Affärschef, tillsammans med Klara Sjölén, Produkt- och Konceptansvarig på SJ, berättar om SJ:s arbete med att förbereda sig för en framtida marknad där SJ:s snabb- och regionaltåg kommer att erbjuda cykelplatser.

Cykel och bagagetransport i Skåne – Ingvar Ryggesjö, Travelshop 

Ingvar Ryggesjö, ägare av Travelshop, berättar om hur Skåne-företaget agerar utifrån devisen “vi gör det enklare att cykla” för att ordna transporter för cyklar och bagage för både besökare och företag i södra Sverige.  

 14.00-14.30  

Eftersnack för den som vill stanna kvar och diskutera vidare 

 

Webbinariet genomförs som en del av projektet ”Cykling till och i naturen för alla åldrar”. Läs mer och se andra webbinarier på gång här.

Välkomna! 

Vid frågor kontakta: emilia.sternberg@cykelframjandet.se 

Dela!

Datum

6 december, 2022
Expired!

Tid

13:00 - 14:30

Mer info

Anmäl dig här

Platser

Zoom
Kategori

Arrangör

Cykelfrämjandet
QR Code