Utfärder våren 2023

GöteborgskretsenGöteborgskretsen, Utfärder

Nedan kan du ladda ned utfärdsprogrammet med alla vårens utfärder samt vår cykelorientering. Kommande utfärder syns även på göteborgskretsens framsida om man bläddrar ner lite. Utfärderna är 4-35 kilometer långa.

Cykelorienteringen gör du på egen hand. Den sker i år utan anmälan och utan avgift. Fyll i formuläret på sista sidan i utfärdsprogrammet nedan och ta med det till avslutningen där de rätta svaren meddelas. Plats och datum för avslutningen med prisutdelning meddelas i höstens program.

Vi har också en affisch som man kan skriva ut, klippa upp vid flikarna, och sätta upp på stan för att locka fler deltagare till utfärderna. Affischen ger en sammanfattning av programmet och man kan riva av en minneslapp och kolla vidare hemma.

Välkomna!

Göteborgskretsens utfärdsprogram samt cykelorientering våren 2023

Affisch. Göteborgskretsens utfärdsprogram våren 2023

Dela!