Home Kalender Utfärd: Göteborgsvarvet på cykel

Utfärd: Göteborgsvarvet på cykel

Information covid-19: vi hoppas att utfärderna i största möjliga utsträckning kan genomföras som planerat. Risken för smittspridning är mycket mindre utomhus även om man ska tänka på avstånden t.ex. när man fikar tillsammans. Dessutom uppmanas alla att vara ute och röra på sig och om vi slutar med det kan det i sig få stora negativa konsekvenser för folkhälsan. Om man ingår i en riskgrupp ska man särskilt undvika nära kontakter, men enligt Folkhälsomyndigheten får man vistas ute i miljöer med få människor. OBS Uppvisar man förkylningssymptom så ska man INTE delta i våra aktiviteter, och man ska vänta minst 2 dagar utan symptomer innan man deltar igen när man är frisk.

Alla råd och förhållningsregler när det gäller coronapandemin kan ändras snabbt. Därför ber vi er att för säkerhets skull kolla innan ni cyklar iväg till utfärden för att kontrollera om det är några förändringar. Det går också bra att kontakta resp. färdledare.

Lås mer på folkhälsomyndigheternas hemsida: Skydda dig och andra; Information till riskgrupper

Om utfärden:

Vi som hellre cyklar än springer Göteborgsvarvet följer den blå linjen genom staden.

Samling: Grusplanen vid ingången till Slottsskogsvallen, kl 17
(GPS 57.677722, 11.939522)
Turens längd: 21 km
Färdledare: Owe Magnusson
Tel: 077 289 67 21

På Cykelfrämjandets turer cyklar vi i lugnt tempo som passar alla. Ingen föranmälan behövs. Vill du ansluta längre fram på en tur, fråga gärna färdledaren. Om du inte vill fullfölja den tur du är med på måste färdledaren meddelas innan du avviker. Medtag gärna matsäck, eftersom vi på de flesta turerna brukar stanna till och fika. Det är bra att ta med sig reservslang och verktyg för att kunna laga en punktering. Höstens kvällsturer kan kräva cykelbelysning. För största möjliga säkerhet rekommenderar vi användning av cykelhjälm.
Vid deltagande får du en andel per tur i vårt utfärdslotteri. Dragning sker på årsmötet bland dem som är närvarande. De tre som varit med på flest turer under året får särskilda priser. Kolla gärna på vår hemsida www.cykelframjandet.se , vi kan någon gång lägga in en extra aktivitet eller p.g.a. force majeure snabbt behöva ändra del i programmet som vi ej haft kontroll över. Välkommen på våra turer!

Dela!

Datum

14 maj, 2020
Expired!

Tid

17:00

Arrangör

Cykelfrämjandet Göteborg
QR Code