Home Kalender OBS – INSTÄLLD Ruinen i Mölnlycke

OBS – INSTÄLLD Ruinen i Mölnlycke

INSTÄLLD!!

Om utfärden:

En kombinerad cykel och promenadtur till Råda Säteri och halvön Labbera strax utanför Mölnlycke. Vi parkerar
cyklarna vid säteriet och promenerar genom lövskogen, upp på en höjd, där vi hittar ruinen som byggdes som en ruin i början av 1800 talet. Vid Råda Säteri finns café som vi hoppas har öppet.

Samling: Torget utanför stadshuset i Mölndals centrum.
Kl: 11.00
Turens längd: 20 km
(GPS 57.6573678,12.0152077)
Färdledare: Berit Grönnesby
Tel: 073 036 68 32

På Cykelfrämjandets turer cyklar vi i lugnt tempo som passar alla. Ingen föranmälan behövs. Vill du ansluta längre fram på en tur, fråga gärna färdledaren. Om du inte vill fullfölja den tur du är med på måste färdledaren meddelas innan du avviker. Medtag gärna matsäck, eftersom vi på de flesta turerna brukar stanna till och fika. Det är bra att ta med sig reservslang och verktyg för att kunna laga en punktering. Höstens kvällsturer kan kräva cykelbelysning. För största möjliga säkerhet rekommenderar vi användning av cykelhjälm.
Vid deltagande får du en andel per tur i vårt utfärdslotteri. Dragning sker på årsmötet bland dem som är närvarande. De tre som varit med på flest turer under året får särskilda priser. Kolla gärna på vår hemsida www.cykelframjandet.se , vi kan någon gång lägga in en extra aktivitet eller p.g.a. force majeure snabbt behöva ändra del i programmet som vi ej haft kontroll över. Välkommen på våra turer!

Dela!

Datum

19 april, 2020
Expired!

Tid

11:00

Platser

Mölndals stadshus

Arrangör

Cykelfrämjandet Göteborg
QR Code