Svensk mountainbike-konferens

On the Trail : 2023 Åre Edition

Bild från Åre

Foto: Emrik Jansson


Mountainbike som sport och friluftsaktivitet fortsätter att växa. Behoven kring att anpassa och skapa nya leder, styra målgruppen, utveckla destinationer, hålla naturen fortsatt tillgänglig, göra cyklingen tillgänglig för flera samt att hantera ansvarsfrågor är bara några av alla de frågor vi kan bli bättre på att samarbeta kring på nationell nivå.

Cykelfrämjandet bjuder tillsammans med Åre Kommun och Åre Destinationsbolag in till en första nationell mountainbike-konferens. Här kan aktörer från olika delar av landet mötas och skapa nya kontakter, få en lägesbild av vad som händer i landet och i Europa. Tid finns även för att prata om hur vi bättre kan samverka kring alla viktiga frågor som kommer påverka en fortsatt hållbar utveckling för mountainbike i Sverige.

Konferensen bjuder på samtal med några av de ledande namnen i Europa kring mountainbikeutveckling. Vi kommer även få lyssna till några av de svenska pionjärerna som var först ute med att jobba aktivt med ledutveckling, erfarenheter från svenska regioner som valt att jobba övergripande med huvudmannaskap mm. Men framför allt ges alla deltagare möjlighet att under ett dygn umgås, diskutera och knyta värdefulla kontakter för framtida samarbeten. Låt dig inspireras och lära dig mer om och tillsammans med det svenska mountainbike communityt!

Konferensen är planerad för att alla deltagare på ett hållbart sätt ska kunna ta sig till och från Åre med tåg och programmet är anpassat till tågtidtabellen. Ändrar sig tågtidtabellen uppdaterar vi programmet. I konferensavgiften ingår deltagandet på alla passen, 3-rätters middag på måndag kväll och lunch under tisdagen liksom fikor, kaffe och förfriskningar mellan passen, samt filmvisning på kvällen. Dryck finns att köpa i baren. 

Antalet platser är begränsat.

Konferensbiljett: early bird - boka innan 29 sep 2023 (23:59)
Pris: 1 920 kronor
 
Konferensbiljett: ordinarie pris
Pris: 2 400 kronor


Läs mer och boka plats via länken nedan!

Plats
Åre Hotel Granen
 
Datum
27 - 28 november 2023
 
Tid

15:00 - 14:30

On the trail logga