Tre förslag till Tekniska förvaltningen

KristianstadkretsenKristianstadskretsen

Under vecka 26 hade vi möjlighet att träffa Jonas Schrevelius, enhetschef på Tekniska förvaltningen i Kristianstads kommun. Avsikten var att lämna över ett förslag med tre enkla, snabba och billiga åtgärder som vi på Cykelfrämjandet Kristianstad har spånat fram. Åtgärder som kan höja cyklingens status i Kristianstad.

Mötet blev mycket mer än så, ett bra samtal om Kristianstad som cykelkommun, kommunens vilja och ambitioner. Det finns en samsyn över att cyklingen behöver utvecklas, det finns en god vilja hos förvaltningen och även mycket av politiken är med på tåget.

Från Cykelfrämjandet Kristianstad har vi tydligt markerat att vi vill vara en aktiv partner till kommunen i cykelfrågor. Någon att söka samtal och stöd hos och någon att bolla idéer med.

Läs de överlämnade förslagen i länken nedan!
De mottogs med öppet sinne och positiva ord.

Tre förslag till Tekniska förvaltningen

Dela!