Karlstadskretsen

Välkommen till Cykelfrämjandet
Karlstad!

Våra lokala aktiviteter är onsdagscykling och ibland en längre dagstur samt några fester vid jul och vår. Onsdagar träffas vi vid Muséet, Sandgrund kl 18:00. Vi tar en tur på ca 10-20 km till någon trevlig plats. Vi fikar, badar och vilar inför cyklingen tillbaka. Cyklingen sker i lugn takt så alla kan vara med. Inga sportfånar! De får cykla ikapp själva eller cykla Vätterrnrundan istället.

Vi försöker uppdatera hemsidan med aktuell information. Titta även på vår gamla hemsida cykel.erikruhe.se. Där finns också information och en dagbok där du kan se vart vi cyklat förut.

Vi ses på onsdag – eller nästa onsdag vid Muséet, Sandgrund kl 18:00!

Cykelturistveckan 2015

CTV 2015 gick av stapeln i Karlstad. Ca 300 deltagare cyklade runt i de värmländska skogarna och runt de värmländska sjöarna. Vi som arrangerade kände oss nöjda över att ha klarat av att genomföra arrangemanget utan alltför stora missar.

Sommarens program

Programmet blir ungefär som förra sommaren och sommaren före det!

I slutet på maj gör vi vår vanliga konstrunda till Ulvsby. Start kl 11:00. 

Onsdagscyklingarna börjar i slutet av maj och någon tur kommer vi även att besöka Råtorps Cykel&Motor. Vi cyklar varje onsdag fram till början av augusti med ett uppehåll under juli månad. Juli har vi ingen planerad cykling men finns intresse och någon som vill cykla, är du välkommen även under juli! Kanske vi anordnar en dagstur för medlemmar.

Om det regnar eller är dåligt väder så ställer vi in turen. Det meddelas på hemsidan eller så får du komma till Muséet och se om någon annan friskus vill vara med, trots regnet.

Tag med fika och badkläder!

Lista över ansvariga finns här på hemsidan. Ring om du kommer sent eller vill veta vart vi ska cykla.

För Cykelfrämjandet, Karlstad

Erik Ruhe, ordförande

Aktuellt

Alla nyheter

Kalender

Inget evenemang hittades!

Styrelse

Image

Ordförande
Erik Ruhe
Tel: 070-985 16 42
E-post

Image

Sekreterare
Eva Carlsson
Tel: 070-376 57 03

Kontakt