Home Kalender Vintagecykling med vevgrammofonpicknick

Vintagecykling med vevgrammofonpicknick

Observera att vi har flyttat fram datumet till 5 september ūüö≤

Följ med på nostalgikantad cykeltur genom gamla Göteborg. Vi cyklar i lugn takt och stannar till på ett par intressanta platser och får höra historiska anekdoter berättade av historieintresserade Jöran Fagerlund som också leder turen. Turen tar cirka 2 timmar och avslutas med en gemensam knytis-picknick på Skansen Kronan. Kaffe och kaka bjuds det på, liksom klämmiga låtar på vevgrammofonen.

Hur g√∂r man? Kl√§ dig i vintagekl√§der i valfri stil (de ska vara √§ldre √§n 1990). Packa med en filt och lite fika och cykla med oss. Turen √§r kostnadsfri. Anm√§l dig genom att klicka ”kommer” i facebookevenemanget

Vi samlas klockan 11.00 på Esperantoplatsen och är framme först vid Skansen Kronan cirka kl 13.30

Vad är Vintagerundan? Vintagerundan är en cykeltur i lugn takt genom Göteborgs äldsta stadsdelar där deltagarna är klädda i vintagekläder och gärna använder gamla cyklar.

Rundan tar fasta på det stora intresset som finns för historiska platser i Göteborg, retrokläder och cykelkultur genom tiderna. Det främsta syftet är att ha en härlig dag tillsammans och stimulera göteborgarnas cykelintresse. Vi vill främja en hållbar och cykelvänlig stad och skapa en upplevelse både för de som cyklar med och för de som ser på.

Vintagerundan anordnas från 2020 av Cykelfrämjandet

Dela!

Datum

5 september, 2020
Expired!

Tid

11:00 - 14:00

Arrangör

Vintagerundan

Other Organizers

Cykelfrämjandet Göteborg
QR Code