Home Kalender Kristianstad Årsmöte 2023 Kristianstadskretsen

Årsmöte 2023 Kristianstadskretsen

Välkomna till Kristianstadskretsens ordinarie årsmöte för 2023!

Kom och träffa Jakob Brycki, ordförande för Cykelfrämjandet Malmö-Lund, som kommer till oss för att berätta om kretsens verksamhet och metoder. Malmö-Lund är en betydligt större och äldre krets än vi i Kristianstad, Jakob kommer att berätta lite om hur de arbetar gentemot politik och förvaltning i både kommunerna och regionen. Förhoppningsvis kan vi bli inspirerade till eget fortsatt arbete samt samarbete kretsarna emellan i regionala frågor!

Motioner och förslag som fordrar beslut på årsmötet skall vara styrelsen tillhanda senast en vecka före årsmötet, dvs. 26 februari 2023, till e-postadress: kristianstad@cykelframjandet.se

Årsmöteshandlingarna (dagordning, verksamhetsberättelse, verksamhetsplan för 2023) kommer att vara tillgängliga på vår hemsida (www.cykelframjandet.se/kristianstad) ca en vecka före årsmötet. De kommer också att i begränsad upplaga finnas tillgängliga på årsmötet.

Vill du delta i styrelsearbetet? Vi är idag fyra personer i styrelsen och vill gärna ha fler som vill ta aktiv del i Cykelfrämjandet Kristianstads arbete. Styrelsearbetet kan ske på den nivå du önskar lägga på det och innebär inga bindande krav. Kontakta styrelsen på kristianstad@cykelframjandet.se om du vill bli aktiv.

Vi önskar alla medlemmar välkomna till årsmötet, hoppas på ett stort deltagande. Du kan delta på plats eller via Zoom-länken i detta evenemang.

Årsmöteshandlingar

Kristianstadskretsen årsmöte 2023 dagordning
Kristianstadskretsen årsmöte 2023 verksamhetsberättelse 2022
Kristianstadskretsen årsmöte 2023 verksamhetsplan 2023

Årsmötet anordnas i samarbete med Studiefrämjandet Kristianstad

Våra logotyper i pressrummet

 

Dela!

Taggar:

Datum

4 mars, 2023
Expired!

Tid

10:00 - 12:00

Mer info

Zoom-länk

Platser

Studiefrämjandet Kristianstad
Västra Storgatan 51 H, Kristianstad
Kategori

Arrangör

Cykelfrämjandet Kristianstad
E-post
kristianstad@cykelframjandet.se
Webbplats
Cykelfrämjandet Kristianstad
QR Code