Halmstad-Laholm

Välkommen till Cykelfrämjandet i
Halmstad-Laholm

Halmstad är en bra stad att cykla i. Det finns gott om cykelvägar och inga stora nivåskillnader. Det är lätt att cykla till och från jobbet och det finns många trevliga rekreationscykelstråk.

Vi i Halmstad-Laholms-kretsen arbetar också med att påverka lokala politiker och tjänstemän att utveckla och höja kvaliteten på cykelvägnätet. Vi hjälper till i trafiksäkerhetsarbetet, och vi vill på alla sätt bidra till ökad användning av cykeln, både till vardags och på fritiden.

Vi gör också mycket direkt för våra medlemmar genom att ordna cykelturer och andra arrangemang, som framgår av vårt årsprogram. Våra tisdagscyklingar (se program eller kalender nedan) har blivit en tradition i Halmstad och är mycket populära som ett sätt att umgås, att motionera och att lära sig mer om staden och dess omgivningar. Vill du ha hjälp med att komma igång och cykla kan ett bra sätt vara att gå med i Cykelfrämjandet!

Program Halmstad-Laholm 2020

Cykla till utflyktsmål i Halmstads kommun

Föreningen har i samarbete med Halmstads kommun, avdelningen för hållbart resande, tagit fram broschyrer med förslag på cykelrundor. Broschyrerna finns att köpa på turistbyrån.

Turer inom tätorten:

  • Väster (23 km)
  • Norr (16 km)
  • Öster (21 km)
  • Östra stranden (12 km)

Längre turer:

  • Steninge
  • Oskarström
  • Simlångsdalen
  • Laxvik

Aktuellt

No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.
Alla nyheter

Kalender

Inget evenemang hittades!

Styrelse

Image

Ordförande
Claes Roland Tagesson
Tel: 073-438 31 73
E-post

Image

Vice ordförande
Göran Sidén
Tel: 076-363 71 00
E-post

Image

Kassör
Sven-Ove Jacobsson
Tel: 070-092 51 09
E-post

Image

Sekreterare
Barbro Toftgård
Tel: 073-044 76 68
E-post

Image

Ledamot
Eivor Johansson
Tel: 070-309 21 95
E-post

Image

Ersättare
Olle Haraldsson
Tel: 073-757 84 19
E-post

 
Image

Ersättare
Tommy Löfquist
Tel: 0703-77 39 24
E-post

 

Kontakt