Inspirations­föreläsning och workshop

Cykelfrämjandet jobbar för bättre villkor för alla som cyklar. Behöver din arbetsplats eller organisation lite inspiration och cykelpepp? Hör av er till oss för att boka en föreläsning eller workshop på plats eller via webben!

Vi kan erbjuda föreläsningar och workshoppar inom bland annat:

 • Hållbar samhällsplanering med fokus på cykling

  Hur kan kommuner och andra aktörer jobba för att främja cykling? Och hur kan kommuner jobba vidare med cykelfrågor utifrån resultaten i vår nöjdhetsundersökning Cyklistvelometern respektive benchmarkingstudien Kommunvelometern ? Intresserade av andra cykelplaneringföreläsningar? Skicka gärna en förfrågan!

  Kontakt:
  Emilia Sternberg
  073-078 08 35
  [email protected]

 • Cykling för alla

  Att kunna cykla är inte en självklarhet och att i vuxen ålder lära sig ta sig fram på två hjul är många gånger en större utmaning än att lära sig som barn. Men det är inte omöjligt! Vi berättar om vår cykelkursverksamhet med utgångspunkt i den otroliga potential som finns i cykling.

  Kontakt:
  Isabella Thöger
  [email protected]

 • mountainbike/stigcykling

  Mountainbike, MTB eller stigcykling är namn på den snabbast växande formen av friluftsliv just nu. Var kommer stigcyklingen ifrån, hur ser den ut idag och vart är den på väg? Vad är det egentligen som lockar den stora majoritet som inte tävlar utan bara cyklar på stigar i skogen? Hur skapas de bästa förutsättningarna? Vi kommer gärna och klargör!

  Kontakt: 
  Stefan Lönngren
  070-368 08 08
  [email protected]

 • Stöd att bygga hållbara rekreationsleder

  Vi vägleder och utbildar kommuner, regioner och andra aktörer i planering och anläggning av hållbara leder i naturen för alla typer av friluftsaktiviteter.

  Kontakt:
  Hans Stoops
  073-969 5013
  [email protected]

 • Allemansrätten och cykeln

  Vad säger allemansrätten om cykling som friluftsaktivitet? ch hur kan man minska konfliktytorna mellan olika grupper som vistas i naturen? Vi hjälper till att reda  ut vad som gäller och  hur vi kan samsas om vår natur.

  Kontakt:

  Hans Stoops
  073-969 5013
  [email protected]