Beställ en kursDu kanske jobbar på ett bostadsbolag och vill att fler i ert område ska kunna lära sig cykla? Eller så ansvarar du för ett team på Hemtjänsten där vissa behöver stärka sitt cyklande? Vi har möjlighet att skräddarsy kurser för er.


OBS detta gäller främst i Göteborg och i Stockholm. Men vill du beställa en kurs till en annan ort, kontakta oss så kan vi se om det finns möjlighet att organisera en kurs. 

Vi har möjlighet att ordna: 


 • NYBÖRJARKURSER
  Nybörjarkurser för personer som aldrig har cyklat / bara testat att cykla: fokus ligger på själva cyklandet samt trafikreglerna och sker i ett skyddat område utan trafik. Beroende på hur snabbt deltagarna lär sig kan kursen även innehålla några utflykter i trafiken.
   
 • FORTSÄTTNINGSKURSER
  Fortsättningskurser för personer som redan kan cykla men behöver känna sig tryggare: fokus ligger på att hantera trafiken och slipa på trafikreglerna. Kursen innehåller främst utflykter på rutter av olika svårighetsgrad.
   
 • HEMTJÄNSTEN
  Utbildning och handledning av cykelansvariga/handledare på Hemtjänsten, så att de i sin tur kan lära medarbetare att cykla. Genom att kunna cykla kan medarbetare på Hemtjänsten snabbt och smidigt färdas mellan vårdbehövande, istället för att åka kollektivt.
Kontakta oss gärna för att få mer information, diskutera upplägg och finansiering!