Cykeldemonstration Stockholm+50

StorstockholmskretsenStorstockholmskretsen

Foto: André de Loisted, på bild: Hedvig Larsson

Hej alla medlemmar i Storstockholms lokalkrets!
Som vissa av er säkert läst i senaste numret av medlemstidningen Cykling så planeras en stor cykeldemonstration den 28 maj i Stockholm. Det är vi i lokalkretsens Engagemangsgrupp som tagit initiativet. Dialog med polisen pågår och mer planering behöver ske efter att vi fått slutgiltigt besked om färdväg för cyklingen. Men redan nu vet vi att det kommer behövas flera volontärer som ställer upp under själva eventet och kanske lite innan.

Har du lust att hjälpa oss, antingen i planeringsarbetet innan och/eller på eventdagen 28 maj? Joina cykelrörelsen och hör av dig till Martin Gelinder på 072-1861952 eller [email protected]

Dela!