Inspirationskonferens och höstmöte på Färgfabriken 21-22 november!

StorstockholmskretsenStorstockholmskretsen

Helgen den 21-22 november arrangerar Cykelfrämjandet en inspirationskonferens kring Cykling på tema Cykelutbildning. Detta sker på Färgfabriken på Lövholmsbrinken i Liljeholmen och inleds kl. 10.00 på lördagen med en aktivitet kring hur vi jobbar med våra cykelutbildningar och därefter blir det lunch. Vid sidan av internationella experter kommer även projektledarna för CF:s satsning på barncykling, Vi rullar fritt, att presentera sina erfarenheter från olika pilotskolor i Stockholmsområdet.

I samma lokaler pågår även Experiment Stockholm – en interaktiv utställning om utveckling av framtidens huvudstad ur en rad olika perspektiv. Kom, lyssna och diskutera!

Schemat för konferensen hittar du här.

Om du vill delta på Inspirationskonferensen kan du anmäla dig här: anmälan (antalet platser är begränsat så först till kvarn…)

Dela!