Slow Roll 22 maj

StorstockholmskretsenStorstockholmskretsen

slowrollStockholmFölj med oss på Slow roll på Södermalm med avslutande After Bike!

Vi ses på Medborgarplatsen fredag 22 maj 17:00 och cyklar tillsammans i lugn takt under ca 1-1,5 timme. Linda Kummel, planeringsarkitekt och cykelexpert kommer att visa och berätta om cykelinfrastruktur på vägen. Linda är även styrelseledamot i Cykelfrämjandet Storstockholm och Riksorganisationen Cykelfrämjandet, samt medlem i CF Storstockholms Trafikgrupp.Från ca 18:00 samlas vi på Cykelcafé Le Mond, Folkungagatan 67 för After Bike. Där finns det möjlighet att beställa något gott att äta och dricka och prata mer om cykelinfrastruktur och cykling i Stockholm.Aktiviteten är öppen för både CF-medlemmar och för övriga som vill delta – en fin möjlighet att lära känna Cykelfrämjandet närmare. Ta chansen att följa med, diskutera och förhoppningsvis påverka cykelinfrastrukturen i Stockholm!
Cykelfrämjandet Storstockholms Trafikgrupp är arrangör. Trafikgruppen fungerar både som remissinstans och som pådrivare för en bättre cykelstad. Om du är intresserad av att vara med är du välkommen att höra av dig till [email protected].
Gå gärna med i vårt facebookevent och bjud in dina cykelvänner.

Dela!