Laga din cykel i Bagarmossen under april-maj 2015

StorstockholmskretsenStorstockholmskretsen

Joel Jansson finns på torget i Bagarmossen i södra Stockholm under april och maj 2015. Han hjälper dig att få ordning på din cykel. Det är Bonne Mecanique i samarbete med bostadsbolaget Stockholmshem som ordnat att det finns en container med verktyg och reservdelar för cykel. Men inte räcker väl två månader för att fixa alla trasiga cyklar i Bagarmossen? Vi hoppas på en förlängning.

Kanske blir det ett ”Cykelkök”? En förening med personer som vill meka med cyklar, tar hand om gamla cykelvrak och bygger ihop delarna till användbara cyklar för kostnaden av ett medlemskap i föreningen. Sådana föreningar finns redan i Solna, Göteborg och Malmö. Vill du vara med att bilda ett ”Bagarmossens cykelkök” hör av dig till Cykelfrämjandet i Storstockholm på adressen [email protected]

Läs mer

Dela!