Elcykelpunkten söker cykelkunnig kundservicepersonal

Cecilia SandhuOkategoriserade

Ort: Stockholm

Elcykelpunkten är marknadsledande inom elcyklar och Sveriges största elcykelbutik på nätet. Vi har även fem fysiska butiker och fler som öppnar inom kort. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas och har idag ca 40 anställda.

Vår ambition är att ge våra kunder förstklassig support och vi behöver därför utöka vårt team inom kundservice. Har du kunskap om cyklar och brinner för att lösa problem och ge bästa möjliga service? Vill du bli del av ett engagerat team och en kundtjänst i framkant?

Hos oss kommer du dagligen att vara i kontakt med både kunder, leverantörer och även medarbetare ute i organisationen. I arbetet som kundservicemedarbetare kommer du att vara bolagets ”röst utåt” och bl a ge råd i produktfrågor, rådge vid reklamationsärenden, bidra till nyförsäljning och ge svar på en mängd andra frågeställningar.

Arbetsuppgifter

 • Kundsupport via chatt, telefon och epost
 • Produktrådgivning och merförsäljning
 • Administrativa uppgifter

Vem är du?

Det viktigaste för oss är din inställning och ambition. I tillägg ser vi gärna att du har följande egenskaper och/eller erfarenhet:

 • Tidigare erfarenhet av kundservice via chatt, telefon och epost
 • Empatisk, tålmodig och ha ett kundfokuserat bemötande
 • Analytisk förmåga att förstå helheten i varje situation
 • Flytande i svenska, tal och skrift
 • Tydlig kommunikation i tal och skrift
 • Gärna erfarenhet från Zendesk
 • En lagspelare
 • Besitter kunskap om cykar och har ett starkt cykelintresse. Kanske är du hängiven cyklist och/eller arbetat som cykelmontör eller mekaniker tidigare?

Tjänsten är med start snarast, kontorstider, vardagar måndag till fredag.

Omfattningen är heltid men för rätt person kan det finnas möjlighet till deltid (80%).

Du rapporterar till vår kundservicechef.

 

Vilka är vi?

Elcykelpunkten är ett entreprenöriellt företag i en expansiv tillväxtfas. Vi har ett högt tempo men har även högt i tak! För att trivas hos oss tror vi att du är en do:er som utmanas av att ha många bollar i luften och som har förmågan att tänka lösningsorienterat och sätter kunden först. Du kommer komma in i ett tight sammansvetsat gäng som gillar att ha kul på jobbet!  Kanske vill du även utmana vår VD i en pingismatch?

Vi sitter i nya fina lokaler i miljöcertifierade byggnaden Sthlm01 vid Gullmarsplan/Hammarby Sjöstad. I huset finns förutom vårt härliga kontor även restauranger, en Skybar och omklädningsrum där handdukar osv ingår – enkelt och smidigt att ta en cykeltur vid vattnet under lunchen. (För att förenkla ytterligare ingår dessutom träning på arbetstid).

Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in ditt CV redan idag! Intervjuer kommer ske löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Dela!