Hur vi kan bäst främja ökad och bättre cykling i Stockholm?

Onsdag 21 november kl. 18:00 är du välkommen till en sammankomst på Scandic i Sollentuna, Aniaravägen 8. Vi bjuder på lättare tilltugg.

Jonas Ackebo, trafikstrateg i Danderyd, inleder kvällen med att berätta om vad som är på gång i kommunen. Danderyd har blivit en av de som satsar mest i landet på att förbättra förutsättningarna för aktiva transporter. Det finns möjlighet att ställa frågor.

Efter att ha tackat av Jonas diskuterar vi kretsens framtid och hur vi bäst kan främja cykling i regionen. Vilka aktiviteter är mest effektiva i detta syfte? Hur bör Cykelfrämjandet arbeta lokalt? Olika omständigheter gör att styrelsens förslag är att inleda en process där Norrortskretsen slås ihop med vår systerkrets i söder – Storstockholm. På plats finns också Zacharias Elinder, som är ordförande i Storstockholmskretsen.

Varmt välkommen till ett spännande föredrag och intressant diskussionskväll. Antalet platser är begränsat. Anmäl dig senast söndag den 18:e november via detta formulär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *